Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Feniks - oskarżony przez RomanNierosoman

RomanNierosoman

Rekomendowane odpowiedzi

Nick pracownika:Feniks
Data zdarzenia: 20.07.2022 ok. godz 11
Opis zdarzenia: Gracz porzucił pojazd na strefie DM i po jakimś czasie chciał go odzyskać, przeszkadzaliśmy mu w tym więc wezwał Frakcję Sara.  Która Po prostu Zabrała pojazd. 
Dowody:   
<< [73] Feniks: ale oni chcieli abyum im wyciągnoł

Spoiler

mta-screen_2022-07-20_11-13-44.thumb.png.d55e13596786353a7000a56538e0e1e8.png

Spoiler

mta-screen_2022-07-20_11-13-48.thumb.png.ae5bc78d8d384d3acec24206b764bfa2.png

Spoiler

beniks.png.a01d5c82a046209cd939474f13be1afe.png

W regulaminie  jest że nie mogę wjeżdżać na strefę dm .

Więc nie wjechałem .

Na życzenie Pana Civarelle wyciągnołem  pojazd , ponieważ  Pan Roman i  Pan arbuziak blokowali możliwość odzyskania Pojazdu.

Po czym Pan Arbuziak poinformował  mnie na /pm ,że napisał  na mnie skargę

Z powodu takie iż , wyciągnołem pojazd z Strefy dm , lecz nie wjeżdżając na nią , ponieważ  pojazd był przy samutkim wjeździe , częścią poza DM A drogą na DM .

Jeśli regulamin mówi że  nie możesz  wjeżdżać  na strefę DM nie możesz  tym samym przeprowadzać jakich kolwiek interakcji z tą cześcią Ls. Wyciagając z tamtąd auto naruszułeś tą zasadę jak i złamałeś regulamin 😉 .

12 minut temu, Feniks napisał:

Na życzenie Pana Civarelle wyciągnołem  pojazd , ponieważ  Pan Roman i  Pan arbuziak blokowali możliwość odzyskania Pojazdu.

Jak najbardziej , to się  zgadza regulamin tego nie zabrania.

13 minut temu, Feniks napisał:

ponieważ  pojazd był przy samutkim wjeździe , częścią poza DM A drogą na DM .

Pojazd był w całości na strefie DM, nie próbój więc  szukać wymówek i sposobu na jakie kolwiek usprawiedliwienie czynu którego popełniłeś. 

Nasz pracownik @Feniks popełnił błąd holując pojazd ze strefy DM.

Regulamin mówi: §3. Pracownikowi zabrania się wkraczania na teren strefy DM oraz holowania pojazdów, które znajdują się na jej obszarze. 

Pracownik zostaje ukarany zawieszeniem na okres 3-ech dni. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.