Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z PerapaZHL

Livia

Rekomendowane odpowiedzi

2InJVT1.png

naTqDnE.png

Witam, z tej strony Pressman @Liviaz Redakcji Prasowej Project News. Chciałabym Was wszystkich zaprosić do przeczytania wywiadu @PerapaZHL

Gzqqb1L.png

E - @PerapaZHL | R-Redaktor Project News @Livia

R - Witaj. Jestem Pressman Livia z Redakcji Prasowej Project News. Czy chciałbyś udzielić mi wywiadu?
E - Jasne, chętnie Ci odpowiem, możemy zaczynać.

R - Super, na sam początek opowiedz coś o sobie.
E - Zaczynając, to jestem Perapa, mówią na mnie parapet w sumie to różnie, ale najczęściej parapet. Niedługo będę obchodzić swoje osiemnaste urodziny, chodzę do Technikum o profilu Technika pojazdów samochodowych, i aktualnie zdałem do czwartej klasy. Uważam się za osobę spokojną i nawet opanowaną oraz bardzo pomocną. 

R - Jak wyglądała twoja przygoda z MTA i jak zacząłeś z serwerem ProjectRPG?
E - Moje pierwsze kroki z MTA tak naprawdę zaczęły się jakieś 6/7 lat temu. Na samym początku pierwsze moje serwery to były tzw. pseudole na których, trochę czasu przegrałem, potem była jakaś dłuższa przerwa. I mój pierwszy bardziej poważny serwer to był 4***e. Grę na nim zacząłem w roku 2018 i po jakimś półtora roku zrobiłem sobie również dłuższą przerwę, po czym znowu zacząłem grać na jakieś pół roku. Po tym czasie przykuł moją uwagę serwer o nazwie ProjectRPG, pamiętam to, jak dziś, 17 listopada 2020 roku. No i tak prawdę założyłem konto, spojrzałem na spawn'a i wyszedłem i powróciłem na 4***'a. Aż tak z 3 miesiące później wszedłem na ProjectRPG ponownie i zacząłem grać na tym serwerze coraz częściej z większą przyjemnością. Aktualnie na świecie serwerowym jestem jednym z kilkunastu posiadaczem pojazdu MTS'ów, czyli Turismo Competizione. Z pozdrowieniami dla brata MTS, czyli @Kulek.

R - Należysz do jakieś frakcji?
E - Nie, już nie należę, ostatnio zostałem wydalony z frakcji SAFD, w której spędziłem pięć miesięcy.

R - Rozumiem, mógłbyś opisać swoją przygodę z frakcjami, atmosferę, jak spędzałeś czas oraz plusy i minusy?
E - Moja przygoda z frakcjami zaczęła w San Andreas Transport Corporation, którą wspominam dobrze ze względu na to, że dotrwałem tylko do egzaminu końcowego. Następną frakcją była San Andreas Road Assistance, w której byłem jakieś 3/4 miesiące i wspominam ją również bardzo dobrze, i ostatnia do tego czasu była frakcja San Andreas Fire Department, w której jak wspomniałem wyżej pięć miesięcy i jak dotychczas wspominam i będę wspominał ją bardzo i to bardzo dobrze, atmosfera w tej frakcji to było coś zupełnie innego niż w innych wyżej wymienionych frakcjach.

R -  Przejdźmy do biznesów, obecnie nie należysz do żadnego. Jak wyglądała przygoda z nimi oraz czy masz zamiar do jakiegoś dołączyć?
E - Tak, byłem w jedynym biznesie, był to ProjectFM, w którym byłem jakieś 8/9 miesięcy prezenterem, i dokładnie 16 czerwca 2022 roku zostałem wydalony. Aktualnie była rekrutacja i uznałem, że chciałbym powrócić do tego, co robiłem dotychczas, dostałem się, lecz opiekunowie biznesów zadecydowali inaczej i zostałem ponownie wydalony.

wYGd7C6.gif

R - Jesteś liderem ZHL, jak to się dokładnie stało, skąd pomysł na własną organizację? Skąd pomysł na taką nazwę organizacji, coś konkretnego oznacza?
E -Był to początek lutego tego roku, miałem w planach założyć z kolegą i resztą mojej starej grupy znajomych organizacje. No i po 2-3 dniach wychylił się mój stary dobry znajomy z byłych organizacji  @staryog. Wyszedł on z inicjatywą. że w skrócie odda mi tę organizacje. bo po prostu jest o połowę tańsza, jedynie co zrobiłem, to zmieniłem nazwę na "ZHL". Skąd się wzięła nazwa ZHL? Nasza nazwa pochodzi od "skrótu" mojego miasta, dam przykład, Warszawa - WWA, Łódź - ŁDZ, ZHL - ? No i stąd się wziął pomysł na nazwę "ZHL". A dla bardziej rozszerzonego znaczenia i dla mniej wtajemniczonych to jest "Zasady Hodowli Lasu" bądź kto jak to sobie rozwinie. A jak się rozwijaliśmy i jak to szło dalej? No właśnie przez jakieś dwa miesiące znajomi się utrzymali. W tym czasie dodaliśmy trochę osób i niestety, trochę czasu później znajomi się rozsypali i opuścili grono organizacji oraz troszeczkę narozrabiali. I tak od lutego tego roku już bardziej poważnie ruszyłem z organizacją oraz ruszyła pierwsza "rekrutacja" i tak naprawdę kto spełniał wymagania, został przyjęty aż tak do czerwca, była rekrutacja na forum, ale i tak kto do mnie napisał i pytałem, czy posiada wymagania, to został dodany do grona ZHL. No tak naprawdę to wszyscy, zanim dołączą do naszego grona ZHL'a myślą, że jest jakaś lipa, a tu nie tym razem. Zanim dołączyli, mega mocno się zdziwili, może nie oferujemy szerokiej palety aut, może nie mamy najlepszej bazy, ale liczy się to, co jest w środku, czyli nasi, moi kochani członkowie, bez których organizacja nie miałaby szans się utrzymać, także ja z tego miejsca jeszcze dziękuję moim członkom, że wybrali nas - ZHL, a nie inną opcję organizacji.

R - Życzę dalszych sukcesów w prowadzeniu organizacji, bardzo dziękuję za wywiad oraz czy na sam koniec chciałbyś kogoś pozdrowić?

E - Pozdrawiam bardzo serdecznie całą moją organizację ZHL, szczególnie moją nową "prawą rękę" w organizacji jaką jest @YourMomZHL, nie schodź za szybko z v-lidera.

R - Dziękuję bardzo za wywiad. Miłego dnia.
E - Również dziękuję.

EfHD0ad.png

Dziękuję za przeczytanie!

8eybfgF.png

Autor: @Livia
Grafiki: @Aiishan
Korekta:  @xHamster

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.