Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ odrzucona [komis pojazdów używanych]

*.*Arxu*.*

Rekomendowane odpowiedzi

Witam mieszkańców San Andreas chcial bym przedstawić wam mój pomysł na biznes tym biznesem byłby komis aut używanych teraz przedstawie wam jak by on funkcjonował.

Jak działał by biznes?

To proste sprzedawanie aut używanych co mówi tytuł a ma on polegać na tym że miał bym auta od 5000$ do 100000$ ma pełnić funkcje bardziej dla osób początkowych ale również dla osob zarabiających lepiej bedzie mozna również tez umnie sprzedać swoje pojazdy ale nie zapomnijmy o najważniejszym ze by było można umnie również zarobić nie tylko sprzedając umnie auta ale również też pracować umnie chciał bym dawać prace dla każdego gracza od biednego do bogatego.

Gdzie znajdował by sie biznes?

Jeśli by sie udało chciał bym biznes mieć w Angel Pine. (Co do miejsca uzgodni sie to)

Mam nadzieje ze ten wniosek zostanie pozytywnie rozpatrzony jest może ubogi ale wypisałem to co najważniejsze pozdrawiam cały project oraz administracje.

IMG_20220719_165727.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.