Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na WhiteTiger

ZenekMartyniuk1

Rekomendowane odpowiedzi

Login: izereksuwa
Nick oskarżonego: WhiteTiger
Powód skargi: Faworyzacja innego gracza
Data zdarzenia: 16.07.2022
Dowody: Wszystko jest w logach.
Opis sytuacji: Wdałem się w przepychankę słowną z innym graczem, kiedy wyszedłem z serwera dostałem wiadomość na discordzie, że owy gracz zaczepia mnie gdy nie jestem obecny  w grze. Wszedłem do gry i rozpoczęła się przepychanka, zostałem wyciszony na 2 TYGODNIE, a owy gracz nie został ukarany pomimo prowokacji, uważam że WhiteTIger faworyzuje tego gracza, było już sporo sytuacji kiedy kłóciłem się z tym osobnikiem i zawsze to ja obrywałem. Domagam się dokładnego sprawdzenia logów przez Administracje RCON.

Hejka, opowiem krótko sytuację.. podczas gdy przeglądałem sobie forum sprawdziłem co działo się na serwerze, od razu na chacie zauważyłem jak zacząłeś wręcz w sposób bardzo nieprzyjemny wyzywać gracza @SprytsBeng oraz to czym się zajmuje w pracy, jaki on jest etc.. Wydaje mi się, że takie teksty jakie pisałeś mogłeś zachować dla siebie KAŻDY z nas jest człowiekiem czy ktoś ktoś jest młodszy, starszy, pełnosprawny, niepełnosprawny ale nie masz prawa tak się zachowywać  do drugiej osoby naprawdę nie zdajesz sobie sprawy jak bardzo możesz wyrządzić krzywdę komuś takimi słowami to, że Ciebie takie słowa mogą nie ruszać nie znaczy że kogoś takimi tekstami nie urazisz. Co do zarzuconej faworyzacji, zgłoszenia na gracza SprytsBeng przyjął Supporter Grzyb i to on podejmował interwencje według tej osoby. 

- "było już sporo sytuacji kiedy kłóciłem się z tym osobnikiem i zawsze to ja obrywałem."

Dlatego powinieneś wiedzieć jak się zachować w takiej sytuacji, oraz że taka zbędna dyskusja do niczego kompletnie nie prowadzi.

4 minuty temu, WhiteTiger*nt napisał:

Hejka, opowiem krótko sytuację.. podczas gdy przeglądałem sobie forum sprawdziłem co działo się na serwerze, od razu na chacie zauważyłem jak zacząłeś wręcz w sposób bardzo nieprzyjemny wyzywać gracza @SprytsBeng oraz to czym się zajmuje w pracy, jaki on jest etc.. Wydaje mi się, że takie teksty jakie pisałeś mogłeś zachować dla siebie KAŻDY z nas jest człowiekiem czy ktoś ktoś jest młodszy, starszy, pełnosprawny, niepełnosprawny ale nie masz prawa tak się zachowywać  do drugiej osoby naprawdę nie zdajesz sobie sprawy jak bardzo możesz wyrządzić krzywdę komuś takimi słowami to, że Ciebie takie słowa mogą nie ruszać nie znaczy że kogoś takimi tekstami nie urazisz. Co do zarzuconej faworyzacji, zgłoszenia na gracza SprytsBeng przyjął Supporter Grzyb i to on podejmował interwencje według tej osoby. 

- "było już sporo sytuacji kiedy kłóciłem się z tym osobnikiem i zawsze to ja obrywałem."

Dlatego powinieneś wiedzieć jak się zachować w takiej sytuacji, oraz że taka zbędna dyskusja do niczego kompletnie nie prowadzi.

No tak, ale dlaczego omijasz temat? Kiedy wyszedłem z serwera, dostałem logi od kolegi w których pod moją nieobecnośc mnie prowokował.

Ale czy ja jestem zobowiązany spoglądać na chat globalny przez całą swoją rozgrywke? Była godzina po 1;00 sprawdzałem sobie forum, przeglądałem apelacje itd, jeżeli czułeś się prowokowany wystarczyło napisać reporta. Więcej do dodania nie mam, ukarałem słusznie gdyż nie będę tolerował takiego zachowania wobec innych osób. Pozdrawiam

2 minuty temu, WhiteTiger*nt napisał:

Ale czy ja jestem zobowiązany spoglądać na chat globalny przez całą swoją rozgrywke? Była godzina po 1;00 sprawdzałem sobie forum, przeglądałem apelacje itd, jeżeli czułeś się prowokowany wystarczyło napisać reporta. Więcej do dodania nie mam, ukarałem słusznie gdyż nie będę tolerował takiego zachowania wobec innych osób. Pozdrawiam

Aha czyli nie jesteś zobowiązny? ale mi dałeś kare, skoro już przeglądałeś to trzeba było tez przejrzeć jego wiadomości, ja bez problemu mogę wyśłać tego loga.

Jeżeli członek administracji wyłapał na czacie globalnym sytuacje, które podpadają pod naruszenie regulaminu serwera w zakresie komunikacji ma obowiązek działać natychmiastowo. W przypadku sytuacji, w których jest wysyłane zgłoszenie (report) - obowiązkowo należy zapoznać się z całą sytuacją, aby nie popełnić błędów interpretacyjnych i sprawdzić kto kogo prowokuje. W tej sytuacji reakcja administratora była słuszna, z dalszą częścią według relacji, zapoznał się inny członek administracji i on mógł wyciągnąć konsekwencje wobec gracza na którego było wysyłane zgłoszenie.

Kara została nadana prawidłowo, z zastosowaniem skali.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.