Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Do zobaczenia! (S4)

mirek_mefedron

Rekomendowane odpowiedzi

Hej widzowie, jak niektórzy pewnie zauważyli, od dłuższego czasu nie udzielam się kompletnie na serwerze, przez co postanowiłem odejść. 
Z góry chciałbym każdemu podziękować za te wspólne chwilę na serwerze (2800h+) oraz poza nim. Jeśli kogoś nie oznaczę to przepraszam, po prostu jest was zbyt dużo.

@WooNski - To dzięki tobie tak naprawdę zacząłem grę, dzięki za wiele przegadanych nocy na discordzie.
@PaiR. - RiaP, tobie też dziękuję za wiele przegadanych nocy, kontakt mamy do dziś także odzywaj się na czilu.
@ElRashoMacuin - Lechu, bracie mefedroniarzu, dzięki za wiele śmiesznych akcji na serwerze oraz na dc. Kontakt także mamy.
@stachu_mefedron - Stachu, kolejny bracie mefedroniarzu, tobie też dziękuje za wszystko. Niech masne rzygi będą z tobą.
@Polak - Dzięki Mati za wiele śmiesznych chwil, trollowanie z tobą to było coś pięknego. Szkoda że tamte czasy już nie wrócą.
@indor - Tobie beż dziękuję za śmieszne chwile, za jazde phoenixem 500km/h przez sf czy cos. Kontakt mamy także wysyłaj papieże nadal.
@BrachoL - Dzięki za wiele porad w handlu oraz wiele spędzonych godzin wspólnie. Kiedyś musimy znowu pooglądać bezdomnych przez pół nocy xD. Kontakt mamy, pisz.
@Kamdro - cejot, ciśnij wyżej w tej adminstracji nolifie bo wiem, że szybko nie odpuścisz. Kontakt jest.
@Sta1213 - Staszek, dzięki za dużo wspólnych wymian, nie jedną gierkę w csa czy coś. Kontakt mamy.
@amortyzator - siema safd, obyś nigdy nie miał mutacji bo twoje opowieści z niższym głosem to nie będzie to samo. Kontakt mamy więc odzywaj się dość często.
@BatTPL - dziad ufolud, dzięki za wspólne służby w sara
@Patryk4719 - saryjczyk, dzięki za świetne momenty na służbie w sara, niezapomniane chwile.
@czajkoSKY - Mimo że nie mamy od jakiegoś czasu kontaktu to i tak dziękuję Ci za każdą spędzoną wspólnie chwilę, mam nadzieje że z czasem się pogodzimy i będzie jak dawniej.
@dazwro - Z4K0L4K, dokończ tego senta lub kup w końcu sultana, kontakt mamy do dziś... Właśnie, kiedy lecimy znowu na miasto? 

@Exy.cj - cj, kid, nara
@Huberto.cj - to samo co wyżej
@Godzik - Mimo że my też już nie mamy kontaktu, to i tak dziękuję Ci za wszystko i mam nadzieję że z czasem będzie wszystko jak dawniej. Niech gang lisków chytrusków będzie z tobą.
@Grzyb. - Z tobą już od dawna nie ma kontaktu, ale dzięki za wszystkie wspólne chwilę na skyteamie.
@Jurgaogf - Mati mati, dzięki za wiele odklejek na dc... Kontakt mamy do dziś, ogf.
@KamiloLZK - Buffalo hellcat nitro v3 na redach rgb czarne, nikt mi tak często nie poprawiał humoru jak ty. Nie zmieniaj się proszę, kontakt mamy.
@kooniex - ĄĄĄĄĄĄĄĄ, nie zmieniaj sie i liczę, że dostaniesz kiedyś ub. #freekooniex
@Krychu - Krzyś, dzięki za poprawę humoru twoimi rage'ami. Mam nadzieję że jeszcze kiedyś się spotkamy na jakimś dc.
@lukio444 - szczur, pdw.
@semyaaza - Dzięki za dużo przegadanych chwil, zadbaj o organizację jak najlepiej.
@Maniac36 - Graty 100k rp, szanuję za wytrzymałość i dzięki za nie jedną fajną chwilę za czasów starych NieTykalnych 😉.
@Mi_chal*Jumper - Dzięki za wiele wspólnego odwalania, mam nadzieję że jeszcze się gdzieś spotkamy.
@MichalekPL - Tobie także dziękuję za nie jedną chwilę wspólnego odwalania, oraz normalnej gierki. Szkoda, że dostałeś zerowanie ale cóż. Trzymaj się.
@nestixx - Z tobą też tam mam parę fajnych chwil, trzymaj się.
@Nexusovskyy - Dzięki za wszystko, znaliśmy się dużo wcześniej niż prpg więc mam nadzieję że kontakt między nami pozostanie. Do zobaczenia!
@Pawelek - Dzięki za wspólne czasy w sara, twoja miłość do CZF jest cudowna, rób to co kochasz.
@PREZES_1337 - Trzymaj się łojciec, kontakt mamy także odzywaj się w wolnej chwili.
@Testosteron - Dzięki za pomoc w programach, od tamtego momentu tak naprawdę zaczął się między nami taki lepszy kontakt. Trzymaj się, do zobaczenia na dc.
@Tubas - Tuba śruba, gz tego admina, nie zmarnuj tego. Zasłużone, kontakt mamy więc pisz.
@Zlomownica, @Fat.l1vd, @OGPoprostuAleks, Postal - Dzięki wam za wiele przegadanych godzin, może się jeszcze kiedyś spikniemy na jakąś gierkę czy coś.
@Willson_, @Sachi.dff, @Mvti - Dzięki za pomoc przy początkach modelowania, odezwijcie się czasami. Kontakt mamy.
@Sky, @Volenir, @Zebra - A wam dziękuję za szansę w administracji jako supporter, kończąc na stanowisku Administratora. Liczę na to, że jeszcze kiedyś się spotkamy na serwerze czy coś.

Mógłbym wymieniać znacznie dłużej, ale nie starczy mi na to klawiatury xD. Jak już mówiłem, jeśli kogoś nie wspomniałem to sory ale jest was za dużo. Możliwe, że do zobaczenia kiedyś jeszcze na serwerze, na ten moment Adios. 

no co mirek ja dalej pamietam jak sie za***iscie bawilismy mam nadzieje ze wbijesz na dc nic do ciebie nie mam w wiadomo jakiej sprawie choc mam nadzieje ze jeszcze wbijesz na skyteam bo cicho i widzow na ome nie mam 😞. oczywiscie pozdro i zycze szczescia w zyciu baw sie dobrze nie zapominaj o gangu liskuw chytruskuw naszym kwadracie bermudzkim i o moim starszym bracie z kolumbi krzystofie siema!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.