Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na gracza Shadouke

BocziX

Rekomendowane odpowiedzi

Login: BocziX

Nick oskarżonego: Shadouke

Powód skargi: oskamowanie

Data zdarzenia: 1.12 2020 około 21 

Dowody: nie mam ponieważ zanim skopiowałem to co pisał to minęło pod f8

Opis sytuacji: no to tak. Patrzę na /og jest fajne ogłoszenie dotyczące auta. Shadouke napisał że ten sentinel ma ECU 4 turbo 5 i poszerzenie lvl 2. Dałem mu za to 72k i tampe 2.5 diesel i fele. Po zakupie okazało się że nie ma nic oprócz baku 75 l. 

Dowód na poinformowanie gracza o skardze: nie poinformowałem ponieważ od razu po zakupie wyszedł z serwera. 

Jest to nieprawda nie dam się oczerniać nie napisałem, że ma ECUV4 oraz TURBOV5 poszerzenie opon miał na lvl.2 dostałem ofertę 72k + tampa więc wziąłem nie wiem dlaczego teraz bezczelnie kłamiesz jakbym miał zapisy to bym dowody pokazał ale nie spodziewałem się, że pojawi się na mnie skarga jeszcze oczerniająca mnie...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.