Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Tasam

elismo

Rekomendowane odpowiedzi

Temat wątku: Skarga na Tasama 🙂

Login: WambeK
Nick oskarżonego: Tasam  @Tasam
Powód skargi: wywyższanie się, aroganckie zachowanie, obrażanie graczy, zastraszanie graczy banem, fix samochodów graczy bez powodów, psucie relacji z  adminami, psucie wizerunki administracji 
Data zdarzenia: 01.12.2020 
Dowody: ok może też to potwierdzić nestixx,jubbalo,kotlownik
Opis sytuacji: wszystko będzie w dowodach ale ogólnie się wywyższa i to co było wyżej 
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: pisałem i informowałem w gierce niestety nie mam ss

ess.png

xd.png

Po pierwsze logi wyciągnięte z kontekstu. Po drugie dobrze wiesz, że pchałeś z koleżką auto gracza, przez co je rozwaliliście, dlatego dostał fixa. Nigdzie nigdy się nie wywyższałem, a nawet jestem temu przeciwny, ponieważ ta ranga nic nie zmienia, poza tym że pomagam graczom w potrzebie. Arogancję pokazywałeś właśnie ty razem z koleżką na giełdzie pchając auta oraz utrudniając grę innym. Napisałem, że możesz dostać bana za ciągłe przeszkadzanie graczom w rozgrywce i tak było mówione. Jeśli ktoś ciągle odwala i żadne słowa nie docierają - sprawa trafia do wyższej administracji w tym przypadku ARCON. Psucie relacji z adminami? Chyba trochę za dużo sobie dodajesz. Kolejna sprawa to kłamstwa/oszczerstwa, nigdzie cię na tych screenach nie obraziłem. Obserwowałem was i chcecie na siłę wyrzucić kogoś z posady supportera, nie widząc tym samym winy po swojej stronie. Pozdrawiam. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.