Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Kamdro.

*TiGeR*

Rekomendowane odpowiedzi

Login: *TiGeR*
Nick oskarżonego:  Kamdro.

Powód skargi:  Błędnie nadana kara + zawyżanie kar. 
Data zdarzenia: 07.07.2022 około godziny 14:30 dał mi karę. 
Dowody: mta-screen_2022-07-07_14-37-10.thumb.png.9e895e5f8ebd21800e4494ee0b7bd260.png
Opis sytuacji: Wjechałem w chłopczyka Sandkingiem na strefie DM, po czym umarł bo miał low hp. Po czym dostaje karę za Celowy VDM ??. Poza tym, dostaję kolejną zawyżoną karę, gdyż dostałem prawko na 2d, a jest to moja 3 tego typu kara, ostatnia miała miejsce półtorej miesiąca temu.. Co jest wręcz głupie, że dostaje takie wysokie kary, gdzie niektórzy dostają po 2h. Tutaj gdzie w niego wjechałem była strefa, co zamieszczam na ss.. można również się przejść i zobaczyć gdzie się strefa kończy. Nie dostałem też żadnego nagrania z tej akcji, więc nie jestem w stanie zobaczyć jak to wyglądało z strony chłopczyka prosto.

Dzień dobry, w podesłanym mi nagraniu ewidentnie widać, że gracz nie stał w strefie DM. Według mnie kara nie jest zawyżona, ponieważ celowo wjechałeś w gracza, który siedział na rowerku, gdzie po chwili zginął. Otrzymane mi nagranie mogę podesłać komuś z RCON. To tyle nie mam nic więcej do dodania, czekam na werdykt ARCON.

Zobacz sobie jak stoję na ss, na wprost mnie jest cały czas strefa. Poza tym nawet jak był poza strefą, to go potrąciłem bo chciałem wjechać na strefę. A to, że wcześniej dostał dwa strzały z Deagla i miał mało życia, co doprowadziło go do śmierci to nie jest celowe VDM. Jak macie dawać kary za potrącenia graczy, to już zacznijcie zabierać prawko 3/4 serwera. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.