Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na WhiteTiger*nt

l0g4n64

Rekomendowane odpowiedzi

Login: LoganLejt
Nick oskarżonego: WhiteTiger*nt
Powód skargi: Faworyzacja gracza, bezsenowny powód kary
Data zdarzenia: wczoraj 15.40
Dowody: 

[2022-07-05 15:40:06] [Output] : Gracz nestixx zostaĹ‚ wyciszony na 1 dzień„ przez WhiteTiger*nt, powód: Ciągłe prowokację,kłótnie na chacie globalnym

Gracz PogowyYFL otrzymał ostrzeżenie od HymelJadwiga, powód: Nie prowokuj

[2022-07-05 15:42:06] [Output] : G> WhiteTiger*nt: ale juz go zostaw też

[2022-07-05 15:42:11] [Output] : G> WhiteTiger*nt: i skoncz prowokować

[2022-07-05 15:45:15] [Output] : G> WhiteTiger*nt: zaraz tez pojdziesz na mute jak bedziesz prowokował

Opis sytuacji: Wczoraj popołudniu gracz PogowyYFL Zaczał wysyłać prowokacyjne wiadomosci na chat /g. Nie dostał ostrzeżenia lub muta, z kolei gracz @nestixxgo otrzymał mimo że odpowiadał na prowokacje gracza @PogowyYFLosobiście myślę że jest to faworyzowanie gracza 🙂 dodam również że gracz PogowyYFL Rozpoczął całą kłotnie 

Hej, kare dotyczącą nestixa opisałem w skardze od niego, natomiast graczem PogowyYFL  z chatu /g zajął się Supporter HymelJadwiga  i wtedy to on wymierza kare wobec tego gracza. Skarge napisałeś i powieliłeś to samo co nestixx, również z mojej strony gracz nestix, oraz shaggy zostali ukarani słusznie. Więcej do dodania nie mam.

Słuchaj logan ja do Ciebie nic nie mam i dostałem warna A wy Muta z powodu że 382810 bindow na mnie wysylaliscie tzw Spam  A WhiteTiger zbierał sobie materiał nie wiem czego nie rozumiesz dodam także że wysyłaliscie także wulgarne bindy .33 faworka nie wleciala wiesz ile ja mam mutow od White?

47 minut temu, PogowyYFL napisał:

Słuchaj logan ja do Ciebie nic nie mam i dostałem warna A wy Muta z powodu że 382810 bindow na mnie wysylaliscie tzw Spam  A WhiteTiger zbierał sobie materiał nie wiem czego nie rozumiesz dodam także że wysyłaliscie także wulgarne bindy .33 faworka nie wleciala wiesz ile ja mam mutow od White?

ja również do ciebie nic nie mam aczkolwiek w tym przypadku byla faworyzacja z fartem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.