Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na WhiteTiger*nt

strusmeksykanski

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Fallenn
Nick oskarżonego: @WhiteTiger*nt
Powód skargi: Faworyzowanie graczy, bezsensowny powód kary.
Data zdarzenia: Teraz
Dowody: 

[2022-07-05 15:40:06] [Output] : Gracz nestixx został wyciszony na 1 dzień przez WhiteTiger*nt, powód: Ciągłe prowokacje, kłótnie na chacie globalnym.

Gracz PogowyYFL otrzymał ostrzeżenie od HymelJadwiga, powód: Nie prowokuj

[2022-07-05 15:42:06] [Output] : G> WhiteTiger*nt: ale juz go zostaw teĹĽ

[2022-07-05 15:42:11] [Output] : G> WhiteTiger*nt: i skoncz prowokować

[2022-07-05 15:45:15] [Output] : G> WhiteTiger*nt: zaraz tez pojdziesz na mute jak bedziesz prowokował

Wyjaśnienie: Zostałem ukarany bez sensu, ponieważ nikogo nie prowokowałem ani nie robiłem kłótni, natomiast faworyzowany pogowy robił je prowokując wiele osób i robiąc zamęt na całym czacie G, do tej pory nie rozumiem dlaczego on nie został ukarany, bo co? bo ładnie donosi? Nie rozumiem, proszę abyś mi podał to za co zostałem ukarany, bo te bindy które wysyłałem nie były prowokacja. Dodam tylko że zostałem ukarany z moim kolegą po jednym warnie 😺

20 minut temu, nestixx napisał:

Wyjaśnienie: Zostałem ukarany bez sensu, ponieważ nikogo nie prowokowałem ani nie robiłem kłótni

Owszem prowokowałeś również gracza na  chacie globalnym, Administracja RCON może spojrzeć co pisałeś od 2022-07-05 15:31:44   do 2022-07-05 15:39:50  do tego momentu widziałem prowokacyjne bindy/ teksty z Twojej strony za które zostałeś ukarany, Miłego dnia.

26 minut temu, nestixx napisał:

bo te bindy które wysyłałem nie były prowokacja

Przytoczysz mi, co było w nich prowokacyjnego że zostałem ukarany za nie z graczem @shaggy?

Nie odpowiedziałeś mi również na pytanie, czemu gracz był faworyzowany przez ciebie, może również przytoczysz godzinę od której do której prowokował mnie i moich znajomych? 

4 minuty temu, nestixx napisał:

Przytoczysz mi, co było w nich prowokacyjnego że zostałem ukarany za nie z graczem @shaggy?

Wydaję mi się, że pisząc coś na chacie globalnym jesteś swiadom tego co tam wypisujesz.

4 minuty temu, nestixx napisał:

Nie odpowiedziałeś mi również na pytanie, czemu gracz był faworyzowany przez ciebie

Nie był przeze mnie faworyzowany.

Czekam na RCON.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.