Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Temat wątku: Skarga na Grabsio311

LionelPepsi

Rekomendowane odpowiedzi

Login: LionelPepsi
Nick oskarżonego: Grabsio311
Powód skargi: NIe sprawiedliwosc członka administracji 

Data zdarzenia: dzis 
Dowody: nima 
Opis sytuacji: Chłop u***ał sie do mnie o nie wiadomo co jest patola na czacie ma wywalone ja przeklne i juz mucik leci na 12 potem na 2dni i tak dalej i tak dalej wiec sprawiedliwosc w**** 

Witam, z tej strony Moderator Grabsio311.

Opiszę Twoje ostatnie zachowanie, mianowicie totalne zlewanie kar i brak jakichkolwiek wniosków z nich.

Twoja pierwsza kara na 12 h, która upłynęła 03.07 o godzinie 8:34, następnie od razu po zejściu kary, 03.07 o godzinie 13:38 znowu otrzymałeś karę, ponieważ nie potrafiłeś się wyrażać na czacie premium z tego co pamiętam- kara trwała do 05.07 godzina 13:38. Kara minęła i od razu o 13:39 napisałeś swoją 2 wiadomość na czacie premium, która brzmiała: ‘jak się oje*** dałeś to widzisz’. Postanowiłem od razu nałożyć karę o długości 5 dniu, ponieważ jak widać kary nie robią wcale na Tobie wrażenia i nie wyciągasz z nich żadnych wniosków. Po otrzymaniu kary napisałeś w reporcie bodajże cytując ‘masz skargę śmieciu’ co oczywiście może sobie sprawdzić administracja RCON, otrzymałeś za takie zgłoszenia kicka, nie wspomnę już o reporcie w którym zapraszałeś mnie na bójkę. Warna nie otrzymałeś, ponieważ dopiero co zeszła Ci kara a Ty dalej robiłeś to samo na czacie premium po raz trzeci.

Odnosząc się do tego, że doczepiłem się Ciebie nie jest prawdą, gdy widzę coś na /g to staram się nad tym zapanować, gdy nie widzę a jest zgłoszenie także wtedy staram się zweryfikować oskarżenia i wymierzyć odpowiednio kary. Zauważyłem, że znowu robisz to co robiłeś 2 kary wcześniej a pamiętałem o tym więc wymierzyłem karę. Myślę, że brak powagi oraz kultury w skardze wskazuję, że te kary były słuszne.

Czekam na ARCON.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.