Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Aresek - oskarżony przez nestixx

strusmeksykanski

Rekomendowane odpowiedzi

Nick pracownika: @Aresek
Data zdarzenia: Dzisiaj
Opis zdarzenia: Dziś w południe, postawiłem swój pojazd marki Elegy na domku gracza @shaggydo którego mam dostęp (lokator). Wchodzę wieczorem i patrzę że Elegy znajduję się na parkingu policyjnym.. Dowód na to że mam lokatora, i na to że pojazd znajduję się na wcześniej wspomnianym parkingu policyjnym zamieszczam niżej.
Dowody: 

unknown.png

image.png.46e1a170f221834f7df10692710bd787.png

mta-screen_2022-07-02_12-13-17.thumb.png.7434e04143d2766ed988a434445af725.png

Witam, Doświadczony Pracownik Aresek z SA Road Assistance!

Więc tak, przyjąłem zgłoszenie od gracza @shaggy a w treści tego zgłoszenia było żebym wziął pojazd z jego posesji. Po przyjechaniu zobaczyłem sporo pojazdów i zapytałem który pojazd i odpisał elegy (warto zaznaczyć że gracz miał karę wyciszenia i napisał mi w zgłoszeniach jak spytałem) nie wiem jakie macie między sobą stosunki, ale skoro właściciel tak chce to co będę się kłócił.

Spoiler

shaggy.png.c18a7c71acf5de7b3d993cdf75813070.png1128056856_waciciel.thumb.png.7ba9e6024115fceb8f96916af5126030.png

Też trochę podejrzane jest robienie ssów swoich pojazdów ale no nie będę oceniał i też wstawie swój ss pojazdu. 

Spoiler

1165760734_sspojazdu.thumb.png.91b8c5cfc6fa9597ef958f15ce1c0a1c.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.