Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na członka frakcji MlodyTadziuu

SzalonyAleToSzef

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: SzalonyAleToSzef
Nick oskarżonego: MlodyTadziuu 
Powód:  Wyzywanie obywatela 
Dowody: 
1540223702_Zrzutekranu2022-06-30123005.png.62fe4e2ca8c262117108923f12e0aebc.png
Opis sytuacji:to tak chciałem  jechac na działki na bone county dokładnie Lil' Probe inn a wasz kierowca  nie wiedzał gdzie jechac ( nie zrobilem na dowodu ) Lecz pozniej ten kierowca wyzwal mnie od CJ co to wgl jest ze frakcja wyzywa obywatela od CJ

Witam, z tej strony Kierowca *MlodyTadziuu* z San Andreas Transport Corporation!

Co do skargi to mnie rozbawiła, napisałeś ją celowo próbując mnie udupić tak naprawdę na niczym. Co do 1-wyzywanie, słowo cj to nie jest obrażliwe słowo, spytaj administracij i Ci powiedzą, gdyby było dużo osób na serwerze miała by muty. Co do 2-miejscówka to nie wiem czego się czepiasz po swoim zachowaniu na spawnie sf mogą to potwierdzić inni pracownicy którzy byli na spawnie np. Pervool, nagle podchodzisz i z dupy mówisz że wyzywałem zarząd i kazałem dać nagranie to dałeś jakiś filmik z robloxa XD, po tym wsiadłeś do mnie widząc że odjeżdżam z spawna bo miałem rozwalone taxi i kazałeś jechać na  LIL PROBE INN tak napisałeś mam to w logach, więc ja stanołem na poboczu i chciałem sie upewnić czy jest taka miejscówka po tym co odwalałeś na spawn , faktycznie była więc migiem pojechałem. Tyle ode mnie  nie wiem po co płaczesz itp, ale widząc twoje zachowanie na spawnie stwierdzam ze napisałeś do celowo i bez podstawnych dowodów.

Czekam na wypowiedż zarządu.

Witam, 

Po przejrzeniu logów chciałbym oddalić oskarżenia względem kierowcy o wyzywanie pasażera. Określenie "CJ" przyjęło się na serwerach mta i nie jest traktowana jako obraźliwa. Kontynuując jednak rozaptrywanie skargi, upominam pracownika o obowiązku zachowania oficjalnego języka podczas wypowiadania się w skardze.

Chciałbym zwrócić jednak na fragment oskarżenia nad którym należy się pochylić na chwilkę:

Cytat

chciałem  jechac na działki na bone county dokładnie Lil' Probe inn a wasz kierowca  nie wiedzał gdzie jechac

Sprawdzając logi porównałem również czas reakcji od pierwszego napisania kierunku jazdy do ruszenia przez kierowcę z miejsca (Minęły prawie 2 minuty). Do tego Kierowca nie wziął na poważnie miejscówki, która znajduje się w grze. Może to skutkować nieznajomością mapy, która pełnoprawnemu pracownikowi nie przystoi. Uważam również że zamiast wyśmiewać się z pasażera, to kierowca mógł sprawdzić czy na 100% taka miejscówka nie istnieje. Pracownik zostaje w związku z powyższym ukarany minusem i zostaje skierowany na specjalny egzamin przeprowadzony przez członka głównego zarządu (Lider lub V-Lider).

Skargę uznaje się za przyjętą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.