Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Toya

yoshi

Rekomendowane odpowiedzi

Login: yoshi
Nick oskarżonego: Toya
Powód skargi: Brak, normalnego rozwazania mojego CBK wobec gracza, a jego taranu gdzie on nie został wogóle ukarany
Data zdarzenia: 30.11.2020
Dowody: Bedzie nagranie
Opis sytuacji: Jezdziłem sobie na kurierze, jakis pseudo youtuber mnie staranowal nazwałem go no kur*a bo wjechal pod prad i z całym impetem we mnie wjechał. Ja dostałem mute a ten pseudoyoutuber nic.

Witam, 

dostałeś mute, bo obraziłeś gracza "Ganter", a ja otrzymałam raport na Ciebie więc sprawdziłam logi. Nie byłam w stanie zlokalizować sytuacji/zobaczyć sytuacji gdzie Ganter mógł Cie staranować. To prawda siedziałam z Nim na tsie, ale nie patrzyłam na lifia/nie widziałam całego zdarzenia, bo stream leciałeś w tle, a ja siedziałam w grze. 

Jeśli on Cie staranował, mógłeś napisać zgłoszenie/raport by zweryfikować jego jazdę. 

§ 7
Zakazuje się pisania skarg, których powodem jest otrzymanie kary. 

Tyle z mojej strony, pozdrawiam. 

Siedziałaś na TeamSpeaku z nim, i gdy powiedział, żeby widzowie chyba do mnie pisali albo pisali reporta(włączyłem odrazu jego live bo chciałem zobaczyć co powie)  ja dostałem muta w tym samym czasie. Trochę dziwne nie?

Po 2 sytuacja wygląda tak, skarga nie jest napisana przez że dostałem karę, tylko że zostałem ukarany za coś gdy on sam tak naprawde to sprowokował, jako "youtuber" powinien oddać chociaż jakiś pieniądź i uciekać.Wygląda to na faworyzacje jakiegoś pseudo "youtubera". Wszystko jest na nagraniu 😉 i nie zdziwie sie jak live zostanie usuniety po streamie, żeby nie było dowodu, ze tak naprawde oceniłaś to pod wpływem takim, że on powiedział i odrazu dostałem mute, a live trwał cały czas i wiedziałaś o tym skoro siedziałaś z nim na ts, bylo sprawdzić nagranie z live i dopiero podejmować decyzje, która wygląda na faworyzacje tego pseudo "youtubera". W

ps minuta 11;40 😉

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.