Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na gracza Hamis_

yellowpreston

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 52522

Login: papiezcimujlo 

Nick oskarżonego: @Hamis_

Powód skargi: wymieniłem się za pojazd który  był na parkingu policyjnym za 2,000$ 

Data zdarzenia: 27/06/2022

Dowody: dowody zawarte w ss

Opis sytuacji: wymieniliśmy się samochodami powiedział że nie wie gdzie jest samochód a doskonale wiedział tylko się nie chciał przyznać gdy poprosiłem go o pieniądze lub oddanie samochodu wyśmiał mnie i powiedział że już zapozno dowody w ss, nawet nie wykupił tego pojazdu tylko od razu sprzedał 

Dowód na poinformowanie gracza o skardze: napisałem tylko pożegnaj się z serwerem i odrazu wyszedl

20220627_203850.jpg

20220627_203047.jpg

20220627_203303.jpg

Sprzedając pojazd powinieneś powiadomić gracza, że pojazd znajduje się na parkingu policyjnym. Wiedziałeś co sprzedajesz i że w ten sposób unikniesz opłacenia pojazdu. W takim przypadku musisz zwrócić graczowi kwotę. Gracz zadał ci pytanie gdzie on jest, więc powinieneś go uświadomić, że jest na PP. Masz na to 24h.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.