Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na tubas

jakwoz

Rekomendowane odpowiedzi

Login: jakwoz 
Nick oskarżonego:tubas 
Powód skargi: nie prawidłowe wykonywanie swoich obowiązków 
Data zdarzenia: około 1 godzinę temu 
Dowody: archiwum aplecji 
Opis sytuacji: napisałem apelacje o 2 kary administratora tubas je niby rozpatrzył co było mało prawdopodobne bo odrzucił 3 aplelacje w ciągu 1 minuty a w tym czasie nie da się ani przeczytać tego ani pomyśleć  moim zdaniem jest to celowe administratora nie przemyślał swojego werdyktu tylko napisał że apelacja odzucona na SS widać czas w jakim administrator niby rozpatrzył apelacje 

Screenshot_20220627_232724_com.android.chrome.jpg

Witam,

Może wydawać się dziwne to, że odrzuciłem te wszystkie apelacje tak szybko, odnosząc się do czasu sprawdzania to same apelacje czytałem wcześniej (przed ich odrzuceniem) jak można zauważyć każda apelacja została napisana kilkanaście minut lub kilka godzin przed samym odrzuceniem. Każdą sytuację dobrze pamiętałem i nie byłem skłonny do tego, aby komukolwiek ściągnąć karę mimo w porządku napisanych apelacji. 

Czekam na odpowiedź RCON.

Nie będę przytaczał Twoich słów za, które dostałeś mute bo najzwyczajniej nie wypada (Adm.RCON będzie mogło to sprawdzić). Prawo jazdy zostało ci zabrane za specjalny taran gracza oraz brak zapłaty. Podczas obserwowania Twoich poczynań na serwerze zauważyłem jak staranowałeś gracza i odjechałeś jak gdyby nigdy nic. Obie kary zostały nadane poprawnie. Więcej do dodania nie mam, będzie to również moja ostatnia odpowiedź w tym temacie, jeżeli zostanę poproszony o wypowiedź przez ARCON zrobię to.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.