Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Semyaaza

SergioMontereale

Rekomendowane odpowiedzi

Login: SergioMontereale
Nick oskarżonego: Semyaaza
Powód skargi: Nie prawidłowa reakcja/faworyzacja
Data zdarzenia: 27.06.2022 Około godz 1:00.
Dowody: https://imgur.com/a/BqdxpKo

Opis sytuacji:Jadąc drogą w san fierro gracz jadąc pod prad lewym pasem uderza we mnie, ja piszac ct. ''****a''  (poniewaz świeżo co wyjechalem z naprawy i zirytowalem się) oskarżony zagroził mi mute stojąc tam i widząc cała sytuacje dokładnie.

Uważam że nie zrobiłem nic złego, wulgaryzmy nie sa zakazane na serwerze a tak jak napisalem bylem swiezo po mechaniku i inny gracz uderzyl we mnie czołowo ''****a'' było wynikiem zirytowania, a gdy chwile po tym zapytalem ''co on robi'' ( w odniesieniu do gracza uderzajacego we mnie) dostałem groźbe ukarania mnie bezpodstawnym mutem.

Witam. 
Latałam jetpackiem po dzielnicy Doherty w Sam Fierro, jednocześnie załatwiając sprawy prywatne na innym sprzęcie, więc nie do końca widziałam co się dzieje na ekranie w grze, aczkolwiek zauważyłam to, że gracz, który w Ciebie uderzył nie jechał pod prąd tylko po prostu nieostrożnie wykonał manewr. W tym momencie podleciałam na jetpacku, a ty zacząłeś pisać wulgaryzmy. Tobie, oraz graczowi, który jeździł nieostrożnie zwróciłam uwagę na chacie, ponieważ nie widziałam sensu karania za takie coś. 

38 minut temu, SergioMontereale napisał:

Uważam że nie zrobiłem nic złego, wulgaryzmy nie sa zakazane na serwerze

Wulgaryzmy są karane na serwerze.

Więcej do dodania od siebie nic nie mam. Czekam na decyzje RCON’ów. Miłej nocy!

Brak kultury wobec graczy jest działaniem, za które są wyciągane konsekwencje od ostrzeżenia, po wyciszenie, a nawet ban czasowy i permanentny. Supporterka postąpiła słusznie, karając Cię za to przewinienie ostrzeżeniem słownym.

Proszę następnym razem @semyaaza o stosowanie odpowiednich narzędzi nadawania kar - w tym przypadku należałoby nadać ostrzeżenie z komendy administracyjnej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.