Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Skarga na LOwerops

Wonder.

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Wonder.
Nick oskarżonego: LOwerops
Powód skargi: gracz miał mi spłacić 35500$ do 3 grudnia lecz dziś mi napisał, że nie spłaci i moge pisać już skargę
Data zdarzenia:  30.11.2020 
Dowody: https://imgur.com/a/TTixGHJ
Opis sytuacji: Sprzedałem dziś graczowi auto za łączną kwotę 80000$, sprzedałem mu je dziś za 44500$ i dałem mu czas do 3 grudnia na spłatę raty w wysokości 35500$ na co gracz się zgodził, lecz dziś o godzinie około 20:40 napisał mi, że nie ma tego zamiaru spłacać i mogę już pisać skargę.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze:  skarga.PNG.11340cfbdadcd598593b641af42f2e8b.PNG

10 minut temu, LOwerops napisał:

nie powiedzialem ze nie chce oddac chetnie bym ci oddal, ale chce zwrotu., a raczej mam takie prawo...

jak najbardziej masz prawo o poproszenie mnie o zwrot, lecz ja nie muszę się na to godzić bo ty tak chcesz, tylko chce abyś spłacił rate którą z tobą ustaliłem (35500$).
co do tego że nie chcesz oddać, napisałem do ciebie czy spłacisz rate czy mam skargę zamieścić to odpisałeś mi "nie".

6. W przypadku wystąpienia niespodziewanych komplikacji przy sprzedaży/zakupie własności w systemie ratalnym - obie strony mogą poprosić o cofnięcie transakcji w czasie nie dłuższym niż 24 godziny od jej realizacji - w takiej sytuacji, jeśli własność zmieniła swoje właściwości (np. w pojeździe zmieniono tuning) - jej stan musi zostać przywrócony do stanu sprzed transakcji.

3 minuty temu, Wonder. napisał:

Czekam do 3 grudnia na moje 35500$

Jeśli gracz domaga się odmiany, jesteś zmuszony się odmienić wg regulaminu:

6. W przypadku wystąpienia niespodziewanych komplikacji przy sprzedaży/zakupie własności w systemie ratalnym - obie strony mogą poprosić o cofnięcie transakcji w czasie nie dłuższym niż 24 godziny od jej realizacji - w takiej sytuacji, jeśli własność zmieniła swoje właściwości (np. w pojeździe zmieniono tuning) - jej stan musi zostać przywrócony do stanu sprzed transakcji.

Przed chwilą, Miniek napisał:

Jeśli gracz domaga się odmiany, jesteś zmuszony się odmienić wg regulaminu:

"obie strony mogą poprosić o cofnięcie transakcji"  obie strony, ale ja nie chce

14 minut temu, Miniek napisał:

Obie strony, czyli jeden z was. A ty nie musisz się na to zgadzać, tylko musisz tak zrobić.

to tak na prawdę ten podpunkt jest bez sensu ponieważ jakiś gracz może sobie wziąć auto na raty, pojeździć sobie i zanim miną 24h odwołać się o odmiane XD

1 minutę temu, Wonder. napisał:

to tak na prawdę ten podpunkt jest bez sensu ponieważ jakiś gracz może sobie wziąć auto na raty, pojeździć sobie i zanim miną 24h odwołać się o odmiane XD

Ten punkt jest po to, żeby w razie nagłego np. wyjazdu czy cokolwiek móc poprosić o odmianę, kiedy się wie, że nie da się rady spłacić rat.

1 minutę temu, Miniek napisał:

Ten punkt jest po to, żeby w razie nagłego np. wyjazdu czy cokolwiek móc poprosić o odmianę, kiedy się wie, że nie da się rady spłacić rat.

no ta i później taki cejot kupuje od ciebie auto na raty i pisze o odmiane bo stwierdził że auto nie jest tyle warte i mu się nie podoba XD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.