Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Motoryzacyjne nowości

Naznaczony

Rekomendowane odpowiedzi

WP4OPqR.png

tQxJChk.png

Witam, z tej strony Trainee Naznaczony z Redakcji Prasowej Project News. Dziś opiszę nowe pojazdy, które zostały dodane w aktualizacji z dnia 24.06. Zapraszam do lektury!

7f7u2TN.png

Clover Wagon: W zasadzie nie do końca wiadomo, dlaczego powstała ta wersja. Upadła już firma Classique stworzyła Clovera w 1969 roku, a Wagon został przedstawiony dwa lata później. Do tej pory Wagon był internetową legendą, pogłoski o jego istnieniu pochodziły z Liberty City oraz z Vice City. Dopiero lokalny handlarz z Angel Pine sprowadził kilka tirów tych egzemplarzy. Pojazd schodzi w zastraszającym tempie z asortymentu komisu. Pojazd prowadzi się jak zwykły Clover, ale ma zwiększony bagażnik, kolorowy dach (zwykły ma szary) i nowe felgi. Tylna klapa została bardzo ładnie wykonana, a spasowanie lamp pięknie oddaje amerykański klimat. Udało nam się przeprowadzić wywiad z właścicielem czwartego zarejestrowanego egzemplarza. 

hcsuzHu.png

R: @Naznaczony | K: @keeganky

R: Witam, Trainee Naznaczony z Redakcji Prasowej Project News.
K: Witam.

R: Jak Pan ocenia zakupiony pojazd?
K: Bardzo dobrze Panu powiem. Mogli się jeszcze trochę postarać przy modelu, ale i tak według mnie ładny.

R: Jak Pan ocenia przód samochodu, ponieważ tu też zaszły niewielkie zmiany
K: Może być, jakoś bardzo dużej różnicy nie ma pomiędzy zwykłym a tym modelem.

R: A jak Pan ocenia tył pojazdu, co według Pana mogliby zmienić, ewentualnie dodać?
K: Wygląda trochę jak taka trumna, ale jest ok.

R: Faktycznie, przypomina trochę karawan. A co skłoniło Pana do zakupu?
K: Do zakupu skłoniło mnie to, że jest ich aktualnie bardzo mało na serwerze, a fajnie jest mieć jedną z pierwszych na serwerze.

R: To fakt, dziękuje za udzielenie odpowiedzi!
K: Dziękuję.

GvdNJjr.png

J4bU032.png

NEwkcFx.png

JF6zcqn.png

6kzyzzb.png

lYDsYrG.png

5BLRkE4.png

nARWf8N.png

7f7u2TN.png

Stallion GTT: Pomyślnie przeprowadzona modernizacja Stalliona. Na płycie podłogowej ze starszego modelu została umieszczona nowa karoseria, zawieszenie oraz nowoczesny silnik V6. Przyjemny dla oka opływowy kształt, proste przestronne i doskonale wyposażone wnętrze oraz zadowalające osiągi są przepisem na sukces tego modelu. Tak też się stało bowiem, kolejka w salonie Doherty ustawiała się już od godziny 18.00. Sam samochód został wystawiony w atrakcyjnej cenie 93k. Dla przypomnienia podobny osiągowo pojazd Annis Fortuna 240SX kosztował aż 110k. Ciekawostką jest wlew paliwa umieszczony za tylnym znaczkiem. W atrapie grilla zostały umieszczone dodatkowe światła w celu polepszenia oświetlenia na drodze w każdych warunkach. Udało nam się przeprowadzić również wywiad z właścicielem pierwszego zarejestrowanego Stalliona GTT.

hcsuzHu.png

R: @Naznaczony | E: @Euzebiusz

R: Witam, Trainee Naznaczony z Redakcji Prasowej Project News.
E: Witam redaktora.

R: Chciałbym zadać Panu kilka pytań odnośnie pańskiego pojazdu.
E: Jasne słucham pana.

R: Co skłoniło Pana do jego zakupu?
E: Klasyczne linie, przypomina mi te auto GT Shelby Forda. Mam też dużo pieniędzy więc inwestuję w klasyki.

R: Co najbardziej Panu się podoba w tym samochodzie?
E: Linia oraz historia, która jest wpisana w DNA auta Pana Shelby, mam dobre wspomnienia z tym autem oraz filmami, w których występował.

R: Czy zmieniłby Pan coś w jego wyglądzie, osiągach?
E: Jedynie co bym zmienił aktualnie, to wysokość zawieszenia i wielkość felg z szerokością, chciałbym żeby wyglądał bardziej agresywnie. Co do osiągów to jeszcze nie wiem.

R: Czy dobrze się Panu prowadzi ten pojazd?
E: Ciężko powiedzieć, ponieważ zrobiłem nim 15 kilometrów, ale brzmi fenomenalnie, dotyk gazu daje dużo uśmiechu.

R: Ostatnie pytanie, jak Pan ocenia dzisiejszą aktualizację, która skupiła się na samochodach typu muscle?
E: Bardzo mnie to cieszy, liczę na więcej fajnych klasyków. Mam swoje lata, a takie auta wisiały na plakatach na mojej ścianie. Daje mi to dużo ciekawych wspomnień, więc bardzo podoba mi się aktualizacja.

R: Rozumiem, ode mnie to tyle, życzę powodzenia i aby nowy wóz służył wiernie!
E: Również dziękuję.

GvdNJjr.png

Zwy596H.png

C1FPnA7.png

2J3sOAK.png

oAErhjr.png

XSTz9hE.png

qS0owP5.png

huohHVu.png

Autor: Trainee @Naznaczony

Grafika: Senior Graphic Designer @Aiishan

Korekta: Academy Superrvisor @xHamster

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.