Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na mientos

Klakkier
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 15861
Login: Klakkier
Nick oskarżonego: mientos
Powód skargi: Podawanie fałszywych ofert w celu sprzedaży pojazdu z korzyścią majątkowa 
Data zdarzenia: 22.06.2022
Dowody: 

<< [84] mientos.: to wymienaimy sie?
>> [84] mientos.: jakie tam offy byly za to

<< [84] mientos.: 850

>> [84] mientos.: od kogo to odrazu se o*******il bym, XD

<< [84] mientos.: nestix 

>> [84] mientos.: wezmie to na 100% za pesos?

>> [84] mientos.: czy w uja walisz

<< [84] mientos.: wezmie

Opis sytuacji: Na wstępnie zaznaczę ze nie chciałem pisać tej skargi aczkolwiek oszukiwanie w ten sposób nie jest fair w stosunku do innych graczy ponieważ każdy mógł by podawać fałszywe oferty bezkarnie co mogło by radykalnie zniszczyć gospodarkę serwera. Zaczynajac od początku. Napisał do mnie gracz mientos z propozycja wymiany gdzie zaoferował on pojazd Bf(410id). Spytałem jakie miał za niego oferty po czym odpowiedział ze dostał propozycje 850k od gracza nestix. Akcja do tego momentu toczyła się na discordzie. Po wejściu na serwer ponownie spytałem gracza jaka była oferta za owy pojazd gdzie mientos potwierdził słowa które napisał na discordzie. Dzisiaj spytałem nestixa czy naprawdę oferta która „zaproponował” graczowi mientos była prawdziwa po czym okazało się ze nie posiada on nawet takiego majątku i nie propnowal mu on takiej kwoty za owy pojazd. Według mnie najlepszym wyjściem z tej sytuacji była by odmiana ale o tym zdecyduje ARCON. Jeżeli była by taka potrzeba prosił bym aby gracz @nestixx zabrał głos w tej sprawie.

Dowód na poinformowanie gracza o skardze: 

0214DD3F-D7EC-42AA-B47E-2A54D650CB52.png

dodatkowo załączam ssa z discorda :

B0E6C1C5-1925-478B-9657-AABDB24D632C.jpeg

Edytowane przez Klakkier
  • Super 11

W logach jest napisane , że wiedziałeś ile to warte dałeś mi za to tyle uwazałeś ile to warte dodatkowo dodam , że straciłem na tym. Bf nie jest popularnym pojazdem i jest mniejesze zainteresowanie. Na początku gracz miał mi doplacic 100k a zamiast tego dal previona 1kid. i Truł mi dupe o oddmiane i nawet chciał doplacić to kolejny dowód na to , że zarobił na tym

Spoiler

image.png.4a0ad41295116859736a74254e825ace.pngTutaj są ss jak gracz chciał mi nawet doplacićimage.png.5ef6107ce4c1c9ba2f4ca567e340cf9a.png

I dodam jeszcze , że gracz ma offe za bf 700k w spoilerze dam ss

Spoiler

image.thumb.png.270de17fefb666ab7cbd45c8fd704a6b.png

Gracz specjalnie edytował wiadomość ze 100k na 100$image.png.ce8be9c78e8c94b524dbceb9251c4199.png

[2022-06-23 00:09:26] [Output] : (12) Klakkier: no i tak tego nie selne bo doslownie nikt tego nie chce

[2022-06-23 00:31:01] [Output] : << [12] Klakkier: cos czuje ze ten bf nie pojdzie za c huja

Tutaj logi z tego jak gracz widział na co sie pisze

Edytowane przez mientos.

Tutaj nie chodzi o sama sprzedaż bfa tylko o to ze sam pisałeś ze masz ofertę od nestixa 850k który jak wynikało z rozmowy odkupi auto. Co do oferty jaka napisał twój kolega chwile przed twoja wypowiedzią w skardze. Oferta totalnie mnie nie interesuje ponieważ z tego co widziałem ub przed upływem terminu raczej nie dostanie unbana a czekanie na pusto gdzie jak każdy wie zakończyło by się ze owy gracz i tak nie odkupi auta. Co do odmiany tak jak pisałem chciałem się odmienić lecz ty dawałeś totalnie bezsensowne oferty. Jeżeli czegoś nie wyjaśniłem to z góry przepraszam ale ze tak to określę „padam na pysk” po dzisiejszym dniu 

• Haha 2
  • Lubię to! 2

Spoiler

Tutaj nie chodzi o sama sprzedaż bfa

To po co chcesz sie odmeniać człowieku zastanów się co ty piszesz.I nie wiem ty masz problem jakis o offke mialem offke to miałem a ty masz offke 750k ps na forum i co ci na to poradze.

Edytowane przez mientos.
  • Haha 4

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.