Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Wyjaśnione można zamknąć.

MrKreha

Rekomendowane odpowiedzi

1 godzinę temu, RvFal3K napisał:

Nic nie muszę tobie udowadniać, słyszałem co mówiłeś na VC do funkcjonariuszy @DolareK oraz @Zielonatrawa. Potem napisałeś tak chamską rzecz gdzie postanowiłem dać Ci karę wyciszania. Jeśli nie pamiętasz zobacz sobie twoje logi. 

Jak mogłeś coś słyszeć jak byłeś w tym czasie na służbie, a dojechałeś do nas jak już siedziałem w radiowozie? 

1 godzinę temu, RvFal3K napisał:

Nic nie muszę tobie udowadniać, słyszałem co mówiłeś na VC do funkcjonariuszy @DolareK oraz @Zielonatrawa. Potem napisałeś tak chamską rzecz gdzie postanowiłem dać Ci karę wyciszania. Jeśli nie pamiętasz zobacz sobie twoje logi. 

Co takiego pisałem? Logi pokaż.

6 minut temu, RvFal3K napisał:

LOCAL YoungLeWy [UID: 6235]: zaraz zostaniesz wyjebany z SAPD 

Nie wspomnę o wyzwiskach na VC. A po za tym :

§ 7
Zakazuje się pisania skarg, których powodem jest otrzymanie kary.  

Nie jest powodem otrzymanie kary tylko nadanie kary BEZ DOWODOW, widzisz jakieś wyzwisko w tych logach? Bo ja nie

10 minut temu, RvFal3K napisał:

LOCAL YoungLeWy [UID: 6235]: zaraz zostaniesz wyjebany z SAPD 

Nie wspomnę o wyzwiskach na VC. A po za tym :

§ 7
Zakazuje się pisania skarg, których powodem jest otrzymanie kary.  

Skoro tak to czemu odrazu nie zamkniesz tematu? 

Przed chwilą, YoungLeWy napisał:

Skoro nic złego nie zrobiłeś to czemu ciągniesz dalej ten temat? Byś był chociaż trochę mądry to byś odpuścił i poczekał na decyzję rcona

Wiesz co, chciałem tak naprawdę ci wyjaśnić wszystko żebyś już takich skarg nie pisał. Nie mam nic do powiedzenia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.