Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Toya

zabijakaNs

Rekomendowane odpowiedzi

Login: zabijakaNs
Nick oskarżonego: @Toya
Powód skargi: Nie wywiązanie się z funkcji administracyjnej po przyjeciu repsa
Data zdarzenia: 22:06:2022 godzina 23:30 gdzieś koło tego
Dowody:

mta-screen_2022-06-22_23-41-39.thumb.png.a6baca5ca1d9357e2535aa467232bf3f.png

mta-screen_2022-06-22_23-42-08.thumb.png.968b1ff44a0769bdc31bb523d92d2190.png
Opis sytuacji: zauważyłem gracza Dawior czy jakoś tak że ciągle skraca i skacze ze wszystkiego więc napisałem rapsa po przyjeciu rapsa przez @Toya napisała mi na pw czy mam dowody odpisałem że wystarczy go pospektować jak również mam nagranie po czym administrator toya wyszedł z serwa nie reagujac na przyjetego rapsa .

Moje zdanie jest takie jak adminka wiedziała że zara wyjdzie z serwa to po co go przyjmowała ? lub mogła napisac np prześlij dowody na pm dsc lub coś a nie tak bez słowa poprostu wyjść .

Witam, skarga jest na mnie więc się wypowiem...

Przyjęłam te zgłoszenie i od razu był specowany przeze mnie (przyjęcie reporta od razu ze specem - RCON może to sprawdzić w logach), nic nie robił co by wskazywało na to by miał otrzymać karę. Jeśli miałeś nagranie, mógłeś je podesłać mi bądź w reporcie. 

A to, że było późno to po chwili poszłam spać. Nie mam nic więcej do dodania, czekam na decyzję Adm. RCON.

1 godzinę temu, Toya napisał:

Witam, skarga jest na mnie więc się wypowiem...

Przyjęłam te zgłoszenie i od razu był specowany przeze mnie (przyjęcie reporta od razu ze specem - RCON może to sprawdzić w logach), nic nie robił co by wskazywało na to by miał otrzymać karę. Jeśli miałeś nagranie, mógłeś je podesłać mi bądź w reporcie. 

A to, że było późno to po chwili poszłam spać. Nie mam nic więcej do dodania, czekam na decyzję Adm. RCON.

Ale na ss widać że jak chciałem ci odpisać ciebie już nie było to nieźle go spekowałaś 2 minuty ? od momentu przyjecia rapsa do momentu kiedy wyszłaś twało z 2-3 minuty więc twoim zdaniem jest to wystarczające ? jak chciałaś nagranie to czemu nie napisałaś że mam je wysłać i gdzie wysłać tylko wyszłaś bez słowa jak chciałem sie upomnieć pisząc do ciebie juz cię nie było .

Wiec jak sadzisz ze specowanie gracza który odwala 2 minuty jest wystarczające to niezłe podejście jak ci jasno napisałem że mam nagranie którego ty nie odpisałaś czy chcesz podsumując nie wywiązałaś się odpowiednio z przyjego rapsa jak i w ten sposób można to traktować jako nabijanie se ich . bo jak się bierze rapsa to sie go załatwia od początku do końca jak go specowałaś i nic nie robił mogłaś napisać o nagranie bym podesłał a nie po 2 minutach bez słowa wyjść z serwa . Na co mam dowody na ss .

Wysyłając zgłoszenie członek administracji zapoznaje się z nim oraz stosuje wobec gracza, któremu zarzuca się łamanie regulaminu serwera odpowiednie środki kontroli. Jeżeli przez opisane 2 minuty nie działo się nic co by oznaczało, że gracz jest winny, to administracja ma prawo zamknąć wątek, a jeżeli gracz ma dalej wątpliwości - powinien napisać skargę na gracza w odpowiednim dziale na forum lub przesłać odpowiednie nagranie do powodu zgłoszenia.

Skargę odrzucam, polecam w takiej sytuacji wysyłać od razu dowody do administracji lub napisać skargę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.