Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na gracza Voodka

Hepi.

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 34788
Login: Happy^^
Nick oskarżonego: Voodka
Powód skargi: Utrudnianie pościgu tak to można nazwac 
Data zdarzenia: dziś jakoś 15-20 min temu
Dowody: na pw dam 

Opis sytuacji:  Robię pościg ponieważ miałem BOLO a gracz o nicku Voodka zawraca na środku skrzyżowania po czym uderza we mnie swoim autem skutkując koniec pościgu a także auto zostaje wrzucone na pp .  Nie pisał bym skargi jak bym gracz oddał chociaż połowę ale gracz mnie wyśmiał 
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: image.png.7dcbdea959ba40bde6c3858a954cdb6e.png

11 minut temu, Voodka napisał:

dobra i tak bys nie uciekl miales 6 radiowozów  poza tym na dm tez by cie na***ali powinnes podziekowac mniejszy wyrok masz  zaparzyłem sie na tel srry

czemu miał bym nie uciec? a na dm nie pojechał bym bo na początku kilpa mi kolega to odradza 

to nie jest wytłumaczenie

nie jakis adm to zweryfikuje może 

59 minut temu, Voodka napisał:

ta juz to widze bylo tyle pd ze by ci silnik siadl albo ktos inny ci wjechał musisz sie z tym liczyc podczas poscigu ze  nie jestes sam na serwerze i jak nie ja to ktos inny by ci zagrodził droge  poza tym nie zrobilem tego celowo 

ja rozumiem że nie zrobiłes tego celowo ale chociaż połowe kosztów pokryc 

tak by było fer

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.