Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Kamdro

LupsoN

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Lupson9
Nick oskarżonego: Kamdro
Powód skargi: Nieumiejętne rozpatrywanie apelacji+ nienawiść w moją strone
Data zdarzenia: 20.06.2022
Dowody: załączam poniżej

Opis sytuacji: Witam, przychodze z dość nawet typową sytuacją otóż o złe rozpatrzenie mojej apelacji+ nienawiść w moją strone i członków mojej organizacji. Miesiąc temu otrzymałem bana za odwalanie więc postanowiłem sie do niego odwołać. Tak jak przypuszczałem została ona odrzucona i Kamdro kazał mi napisać za 30 dni. Mineło 18 dni  to myśle że napisze tą apelacje ponownie + że odrazu nie rozpatrzy to prawie zleci ten czas. Po 2 dniach odpisał i oznajmił że złamałem jego warunek i musze odczekać do końca kary (40 dni) W regulaminie nic nie pisze że  jak ktoś złamie jakikolwiek warunek to musi odczekać do końca  kary więc  nie rozumiem dlaczego tak odrazu skreślił moją apelacje. Poprostu nie mogłeś mi napisać że za 10 dni mam napisać ponownie? no widze własnie że nie. Fakt  mam bogatą liste kar ale też nie rozumiem czym ci tak zawiniłem czy podpadłem. Ale to jest mniejsza Kamdro za wszelką cene próbuje rozwalić organizacje DZIADUUU. Bardzo sporo osób otrzymało  własnie przez niego bana czy jakiekolwiek  kary. Dowód na taką toksyczność Kamdro  jest np Skarga  G4ZEN którą daje dobry przykład jak ta osoba poprostu nas nienawidzi. Podsumowując czekam na twoją odpowiedz.. Pozdro!

PS: Dzieki za repke , sprzyda sie bo mam mało 😄

§ 7
Zakazuje się tworzenia kilku takich samych apelacji od jednej kary bez zalecenia administratora rozpatrującego.

Cześć, złamałeś przytoczony wyżej podpunkt regulaminu "Apelacje od kar". W twojej wcześniejszej apelacji z 30 maja, napisałem żebyś kolejną apelacje napisał dopiero za 30dni, lecz napisałeś już po 18-stu, więc złamałeś regulamin. Co do "nienawiści" w stronę organizacji DZIADUUU, każdego traktuje tak samo, nie jest to moja wina, że akurat gracze ze wspomnianej wcześniej organizacji sami usilnie starają się, żeby otrzymać bana poprzez notoryczne przeszkadzanie innym graczom w rozgrywce. To wszystko, czekam na werdykt ARCON.

16 minut temu, Kamdro napisał:

§ 7
Zakazuje się tworzenia kilku takich samych apelacji od jednej kary bez zalecenia administratora rozpatrującego.

Cześć, złamałeś przytoczony wyżej podpunkt regulaminu "Apelacje od kar". W twojej wcześniejszej apelacji z 30 maja, napisałem żebyś kolejną apelacje napisał dopiero za 30dni, lecz napisałeś już po 18-stu, więc złamałeś regulamin. Co do "nienawiści" w stronę organizacji DZIADUUU, każdego traktuje tak samo, nie jest to moja wina, że akurat gracze ze wspomnianej wcześniej organizacji sami usilnie starają się, żeby otrzymać bana poprzez notoryczne przeszkadzanie innym graczom w rozgrywce. To wszystko, czekam na werdykt ARCON.

Jeszcze coś od siebie dodam. Tu się też mylisz, nie publikowałem np z 4 apelacji o tym samym wyjaśnieniu tylko napisałem zgodnie z regulaminem działu czyli tak jak mi kazałeś 1 apelację a druga zalecaną przez ciebie za 30 dni  ( no już  te  10 dni skróciłem). Ale to też nie jest powód żeby to odrzucać i kazywać mi czekania do samego końca kary.  Jeszcze co do organizacji traktować nie traktujesz ich tak samo , bo prawie połowa tej właśnie organizacji ma przez ciebie bany czy jakiekolwiek kary. I pewnie też nie będę się wgłębiał to co piszesz o nas na pv z innymi graczami czy cokolwiek bo już powyżej dałem przykład co do tego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.