Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Zabawa z Californią

Livia

Rekomendowane odpowiedzi

DNJwdu0.png

naTqDnE.png

Witajcie, z tej strony Pressman @Livia Redakcji Prasowej Project News. Dziś przedstawię Wam zabawę, jaka miała ostatnio miejsce z organizacją California.
VDgjwdI.png

Cała zabawa trwała na scenie w Los Santos International obok pracy kosiarek, polegała na audycji z zabawą. Trwała od godziny 19:00 do godziny 20:00, 18.06.2022 r. Zabawy polegały na "szybkich paluszkach" gracze otrzymywali od prezentera, który grał w ten czas @Kulek pytania, ten kto odpowiedział najszybciej, otrzymywał 1000$.

Ggncxdr.png

Na samej scenie mogliśmy zauważyć członków organizacji California, w tym jej liderka @Toya, również samego dyrektora radia @Jezus_Carbonara, oraz prezenterów @Kulek i @MlodyTadziuu. Pod sceną zabrało się spore grono graczy. Wokół sceny mogliśmy zauważyć pojazdy graczy oraz organizacji California.

IYhN9Bz.gif

Na sam koniec pojawił się konkurs, na którym wygrywało najładniejsze auto według członków Californii oraz każdy uczestnik otrzymał 200$. Cała akcja miała na celu promocji rekrutacji do organizacji California oraz dobrej zabawy graczy.

Gzqqb1L.png

SP - Starszy Prezenter @Kulek | RE-Redaktorka Project News @Livia

REWitam z tej strony Pressman @Livia z Redakcji Prasowej Project News.

SP - Witam, z tej strony Starszy Prezenter z ProjectFM! Kłaniam się.

RE - Super, że zgodziłeś się na parę pytań. Jaka była twoja reakcja na wniosek o wynajęcie ciebie jako prezentera?

SP - Byłem o tym uprzedzony przez dobrego kolegę @CzajKA, który mnie polecił. Ogólnie ucieszyłem się na myśl o tym, że będę mógł poprowadzić taki event.

RE - Opowiesz nam coś więcej o zabawach, jak się sam bawiłeś?

SP - Bawiłem się bardzo dobrze i super wspominam tę audycję. Wszyscy bawiliśmy się na scenie obok kosiarek w Los Santos, było bardzo dużo pytań, za które można było wygrać fajnie pieniądze, pod koniec imprezy został zorganizowany event G1. Organizacja California to bardzo fajni ludzie i elegancko się z nimi współpracuje.

RE - Podobają Ci się takie formy audycji, chciałbyś więcej uczestniczyć w takich wydarzeniach?

SP - Tak, bardzo podobają mi się takie formy audycje. Lubię grać na wszelkiego rodzaju eventach, jest to bardzo fajne urozmaicenie normalnych audycji. No i bardzo chciałbym częściej uczestniczyć w takich wydarzeniach.

RE -  Chcesz kogoś pozdrowić na koniec?

SP - To chciałbym pozdrowić @Toya, @CzajKA, @Jezus_Carbonara@MlodyTadziuu@Livia i tych, którzy byli na evencie, no a poza tym to jeszcze @PerapaZHL i organizacje californie i tez organizacje triada.

RE - Dziękuję za wywiad. Miłego dnia.

SP - Również dziękuję, wzajemnie. 

8eybfgF.png

Autor: @Livia

Grafiki: @Aiishan

Korekta:  @xHamster

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.