Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na punczi

TigerBonzo

Rekomendowane odpowiedzi

Temat wątku: Skarga na punczi

UID: 35957
Login: laciako
Nick oskarżonego: punczi
Powód skargi: Oszukanie na tune pojazdu i nie poinformowanie mnie o tym.
Data zdarzenia: 18.06.2022 Około 23:20

Dowody:

Spoiler

Tak wyglądało sgt przed sprzedażą o 23:11image.png.fea12bac4904405b36b332936170c666.png image.png.6c6aedbdd9f712188f7a5be8b6bb0461.pngimage.png.4ff5d8d65e7d6388c7e8ca964d880b94.pngA tak pare sekund po sprzedaży

Opis sytuacji: Wszystko wydarzyło się wczoraj około godziny 23:20 , 23:30. Ogłaszałem się na /og że kupie auto napisał do mnie gracz o nicku punczi czy chce zarobić odpisałem , że tak. Napisał czy chce kupić sgt ja napiałem , że zaraz zobaczę baze pojazdów. Zobaczyłem tą bazę i wszystko było ok. Jak się jednak okazało gracz przez ten czas najprawdopodobniej zdemntował: Ecu 4 , Gwint Zawieszenie , Radio. Oczekuję szybkiego rozpatrzenia tej oto skargi od kupna nie minęło 24h więc niech gracz zwróci pieniądze za demont lub niech odda pieniądze na konto ARCON żeby zamontowała częsci <--- ta opcja wydaje MI się najrozsądniejsza. Ja nic nie demontowałem wszystko można sprawdzić w logach.Przed sprzedażą jeszcze raz sprawdziłem na forum czy ma wszystko nie pomyślałem o tym , żeby pojechać na diagnostyke.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: 

Spoiler

image.thumb.png.f8adab5b900a654afe53622dfd3eead8.png

2 minuty temu, punczi napisał:

Gracz bardzo dobrze o tym wiedział jeszcze ogłaszał na go po tym jak to ode mnie kupił .

Nie powiedziałeś mi o tym , że nie posiada to Ecu i gz wczoraj to była noc więc byłem już zaspany dopiero dzisiaj kolega mi powiedział o tym dlaczego nie mam ecu więc to twoja wina tylko i wyłącznie czekam na odopwiedź administracji. A zresztą zapytałem się ciebie gdzie ma gz to oddałeś mi 16k za demont więc o Ecu też mogłeś powiedzieć , i kogo ty tu chcesz oszukać?

Adm.RCON sprawdzili czy gracz zdemontował części przed wymianą i potwierdzili to, że faktycznie tak się stało. @punczi ze względu na to, iż gracz nie posiada już pojazdu pieniądze za brakujący tuning przekażesz na konto RCON. Kwota jaką będziesz musiał przekazać to 73000$ (73k), ile czasu potrzebowałbyś na zarobienie tej kwoty? 24h na odpowiedź.

2 minuty temu, Tubas napisał:

Adm.RCON sprawdzili czy gracz faktycznie zdemontował części przed wymianą i potwierdzili to, że faktycznie tak się stało. @punczi ze względu na to, iż gracz nie posiada już pojazdu pieniądze za brakujący tuning przekażesz na konto RCON. Kwota jaką będziesz musiał przekazać to 73000$ (73k), ile czasu potrzebowałbyś na zarobienie tej kwoty? 48h na odpowiedź.

W końcu ktoś to rozpatrzył , nie żeby coś ale ja już sellnąłem to SGT bo tylko problemy miałem bez tych częsci , więc co teraz? Ma mi oddać połowe z tego czy jak ?

1 minutę temu, TigerBonzo napisał:

W końcu ktoś to rozpatrzył , nie żeby coś ale ja już sellnąłem to SGT bo tylko problemy miałem bez tych częsci , więc co teraz? Ma mi oddać połowe z tego czy jak ?

Niestety ale ze względu na to, iż pojazd posiada nowego właściciela pełna kwota zostanie przelana na konto RCON.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.