Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Jez_zyk

K4rpiu88

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 29647
Login: K4rpiuuu
Nick oskarżonego: Jez_zyk
Powód skargi: Nie spłacenie pożyczki na czas.
Data zdarzenia:  17.06.2022 godzina 9:15-9:20
Dowody: Przechwytywanie.PNG.5a0d9cb5c611cf73151515173e2ee442.PNG

unknown.thumb.png.2f4bb463ec802a882b85459717f38988.png
Opis sytuacji: Pożyczyłem graczowi 5,000$ umówiłem się z nim że odda 6,000$ najpóźniej do końca dnia (17 czerwiec). Godzina 22:00 (17 czerwiec) gracz wysłał mi 4,000$, gdy chciałem się z nim skontaktować za pomocą komendy /pm gracz był już niedostępny. Do tego czasu gracz dalej nie przelał zaległych 2,000$.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: Nie mogę poinformować gracza o skardze, ponieważ nie ma konta na forum. A Także nie spotkałem tego gracza na serwerze.

Złamałeś regulamin serwera pożyczając temu graczowi gotówkę, nie posiada on 75h przegranych na serwerze również nie posiada konta na forum. Gracz został zbanowany. Zgodnie z regulaminem serwera, administracja nie zwraca kwoty jaka została pożyczona. W momencie napisania apelacji przez oskarżonego, warunkiem odbanowania będzie zwrócenie zaległej kwoty długu. W tej sytuacji jest to jedyny sposób na odzyskanie pożyczonych pieniędzy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.