Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z liderem biznesu ,,Marquee Outdoor media''

wojtpower

Rekomendowane odpowiedzi

kkN1BcJ.png

naTqDnE.png

Witam, z tej strony  Junior Pressman @wojtpower z Redakcji Prasowej Project News. Dziś udało mi się przeprowadzić wywiad z @ukashhh. Zapraszam do czytania.
Gzqqb1L.png

R: @wojtpower | U: @ukashhh

R: Witam, z tej strony Junior Pressman wojtpower z Redakcji Prasowej Project News
U: Uszanowanie, Dyrektor biznesu Marquee Outdoor media.

R: Czy chciałbyś udzielić mi wywiadu?
U: Jasne. 

R: Na początku opowiedz coś o sobie.
U: Hej, mam na imię Łukasz, większość osób mnie pewnie zna lub kojarzy więc nie muszę się przedstawiać, ale pokrótce. Interesuje się motoryzacją oraz głównie elektroniką. Na co dzień uczęszczam do technikum na kierunek technika elektronika. Od czasu do czasu pogram w piłkę nożną i pojeździe na motocyklu

R: Skąd pomysł na biznes?
U: Pomysł na biznes to długa historia... Kiedyś przypadkowo napisałem podanie do Project Film Studio (pomyliło mi się z redakcją Project News).  Bliżej w nim poznałem LuKeJa, no i jakoś się zaprzyjaźniliśmy. W biznesie była bardzo słaba aktywność i słabo nam się tu pracowało. Przyszedł mi pomysł do głowy, żeby otworzyć własny biznes. Siedzieliśmy i myśleliśmy, co możemy otworzyć, no i padło na billboardy. Odeszliśmy z PFS i rozpoczęliśmy pracę nad biznesem (styczeń).

R: Gdzie się wasz biznes się znajduje?
U: Jeśli chodzi o budynek biznesu, to znajduje się on w Las Venturas a dokładniej Old Venturas Strip.

animiertes-gif-von-online-umwandeln-de.thumb.gif.08c71a8cd0b637769d3641d15e3b29a1.gif

R: Jak działa wasz biznes?
U: Zasada działania biznesu nie jest skomplikowana. Klient musi wejść na forum w nasz dział i sprawdzić który billboard mu odpowiada i czy jest wolny. Następnym krokiem będzie złożenie wniosku w głównym dziale. Gdy wniosek zostanie zaakceptowany, klienta przekierowujemy na naszego discorda, gdzie ustalamy pozostałe rzeczy. Wtedy nasi graficy przygotowują reklamę i gotowe. Czekamy na przelew od klienta i zakładamy reklamę na billboard. Jeśli chodzi o pracowników, to  tym bardziej nic skomplikowanego na ten moment jest to tylko przygotowywanie grafik. 

R: Czy coś planujecie nowego do biznesu?
U: Tak, mam w planach wiele nowych rzeczy do biznesu. Przekładem może być dziennik na forum, w którym będziemy pisać artykuły w formie Role-play, czyli przygotowywanie reklamy, dojazd do klienta, zakładanie nowej reklamy na billboard itd... Więcej nowości pojawi się w niedalekim czasie. 

R: Kiedy planujecie jakąś rekrutacje do waszego biznesu?
U: Rekrutację mamy zaplanowaną na 18.06.2022. Zapraszamy do składania podań. Nie będę brał dużo osób do biznesu, więc radzę się postarać w podaniu.

R: Ile kosztuje wynajęcie jednego bilbordu?
U: Wszystko zależy od położenia i czasu wynajmu billboardu. Po więcej informacji zapraszam na nasze forum 🙂 https://projectrpg.pl/forum/592-marquee-outdoor-media/

R: Dochodzimy do końca wywiadu, czy dużo osób zainteresowało się tym biznesem ?
U: Tak, zaskoczyłem się naprawdę tak dobrym przyjęciem tego biznesu. W porównaniu do mojego poprzedniego biznesu wydaje mi się, że ten został przyjęty 10x lepiej! Przykładem tego może być ilość wniosków o billboard złożonych w tak krótkim czasie, czy konkurs, który zebrał już ponad 110 reakcji na forum i 120 komentarzy. 

U: Również też dziękuje. 

XGwBbve.png

Dziękuje za przeczytanie mojego artykułu. Do zobaczenia w następnym artykule.

8eybfgF.png

Autor: Junior Pressman @wojtpower

Grafika: Senior Graphic Designer @Aiishan

Korekta: Academy Superrvisor @xHamster

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.