Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na X

zabijakaNs

Rekomendowane odpowiedzi

Login: zabijakaNs
Nick oskarżonego: X
Powód skargi: Bezpodstawne wytepanie auta w niedozwolone miejsce
Data zdarzenia: 16.06.2022 około 22:00 a 23:00 moze trochę wcześniej
Dowody: nie stety nie mam ss ale uid auta to 26750
Opis sytuacji Pisałem z @olcha95 na temat tego i kazał napisać skargę o tuż pojechałem moim fleshem na rybki na molo postawiłem auta na 1 miejscu bo było wolne zgasiłem zaciągnełem ręczny wsiadłem do łodki i popłynełem gdy wrociłem auta z 1 miejsca zostało wytepane na środek drogi nie mógł go nikt przepchać bo miał ręczny nie stety nie wiem kto taki mądry to zrobił lecz dodam tyle że to nie pierwsza taka sytuacja na początku przymykałem na to oko ale teraz to już przesada z jakiej racji jak auto stoi prawidłowo zaparkowane jest ono wytepane na środek drogi prosił bym o sprawdzenie jak jest taka możliwość kto taki mądry mi to non stop robi  i mam nadzieje że śmieszek za takie zachowanie będzie ukarany z góry dziękuje

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.