Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na MAKA

Hinca

Rekomendowane odpowiedzi

UID:44494
Login: Hinca
Nick oskarżonego:MAKA
Powód skargi: Nie oddanie pieniędzy
Data zdarzenia: nie pamietam dokładnej daty około 2 miesięcy temu
Dowody: w logach wszystko jest
Opis sytuacji: Sytuacja wygląda tak porzyczałem 200k oddał część lecz nie wszystko miało być ustalone na dc do kiedy zwrot wyszło tak że jak go informowałem o zgłoszeniu na niego to usunął wszystkie wiadomości.Brakuje mi 50k.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: image.thumb.png.510482d741f9c8a86a08a988e3905524.png

Witam bardzo serdecznie administracje, oskarazjacego nie pozdrawiam. Piszę tutaj z pewnością że dostane bana ale mam nadzieję że nie tylko ja bo sutuacja była całkiem inna niż przestawia to hinca. Około dwóch miesięcy temu faktycznie gracz Hinca przelał mi 50k nie 200k tak jak on mówi nie mam pojęcia skąd mu się to wzięło ale nie wnikam więc tak przelał mi te 50k ale to nie była pożyczka, umówiliśmy się na dc że sprzeda mi te 50k bo on i tak przestaje grac póki co no i się zgodziłem przyznaje. Dałem mu to psc on mi 50k i miał być koniec tematu ale on nagle zaczął grać i chce ode mnie wyłudzić spowrotem kasę co jest śmieszne jeszcze kłamie że niby była jakaś pożyczka na 200k i ze 150k spalcilem a te wlansie 50 zostało XD. Jedyne co mogę powiedzieć to że ta skarga nie ma sensu i jako grac z dosyć długim stażem na mta pierwszy raz się spotkałem żeby osoba sprzedająca kasę pisała skargę na osobę kupującą żeby odzyskać sprzedany pieniądz. A jeszcze dodam że faktycznie była gadka o pozyczeniu kasy ale dogadaliśmy się na głosowym że tak mówimy gdy administracja da bana jednemu z nas właśnie  o ten przelew pieniądzy. To tyle ode mnie 🙂

Wielkie XD to to co teraz próbujesz osiągnąć, sprzedałeś mi kasę a teraz próbujesz ją odzyskać w głupi sposób... 

Jak gadaliśmy na głosowym sam mi kazales usuwać wiadomości więc niezły jesteś XD ciekawy jestem czy tylko mi kaske sprzedałeś 

Masz rację niech sprawdzi logi XD jestem ciekaw o jakim ty sultanie mówisz i o jakiej niby części pieniędzy którą oddałem Haha

Serio widzę giga odklejka u ciebie może mniej tego zioła pal bo widzę że średnio na ciebie to wpływa 🤭

Ale ty jesteś farmazonem nie wierzę sam kazałeś mi tak pisać jak gadalismy na dc a teraz wszystko przekręcasz. 

Żałosne zachowanie. 

W związku z brakiem dowodów (w logach również nic nie ma, oprócz zwykłej umowy pożyczki) wyznaczam termin na 22.07.2022r. na spłatę owej gotówki dla autora skargi. Nie zostało zawarte żadne naliczenie, więc kwota wynosi 50000$ (50k). Przelewu możesz dokonać poprzez bank Los Santos (44494 UID).

W takim razie, gracz został zbanowany. Zgodnie z regulaminem serwera, administracja nie zwraca kwoty jaka została pożyczona. W momencie napisania apelacji przez oskarżonego, warunkiem odbanowania będzie zwrócenie zaległej kwoty długu. W tej sytuacji jest to jedyny sposób na odzyskanie pożyczonych pieniędzy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.