Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Nowa baza SAFD.

Livia

Rekomendowane odpowiedzi

2lc8w5d.png

naTqDnE.png

Witajcie, z tej strony Pressman @Livia Redakcji Prasowej Project News.

Dziś przedstawię Wam nową bazę frakcji SAFD.

VDgjwdI.png

Nowa baza frakcji SAFD mieści się w San Fierro w dzielnicy City Hall. Baza jest bardziej nowoczesna, powstała przestrzeń zamknięta dla personelu, innowacyjne garaże i dużo miejsca.

TscLbyT.png

Całe wyposażenie frakcji oprócz dwóch helikopterów mieści się w parkingach podziemnych. Dzielą się one na dwa, masywniejsze pojazdy, którymi wykonuje się zgłoszenia, są pod ręką, do dalszych patrolowych itp. trzeba zejść dalej. Dla samej frakcji została dodana większa ilość pojazdów, w tym dwa Quadbike.

ncAxaCa.gif

Dla frakcji został również dodany nowy pojazd o nazwie Fire Truck. Przedstawiony poniżej.

PVcuu4L.png

Wewnątrz bazy mieszczą się korytarze, recepcja, miejsce na spotkania we frakcji i akademii.

m91umgy.gif

Gzqqb1L.png

P - Pracownik SAFD | RE-Redaktorka Project News @Livia

REWitam z tej strony Pressman @Livia z Redakcji Prasowej Project News.

P - Witam, pracownik San Andreas Fire Department.

RE - Opowiesz nam, jaka była twoja reakcja na nową bazę?

P - Pewnie, byłem bardzo zaskoczony samym wyglądem zewnątrz, wchodząc do środka, przykuł moją uwagę nowy pojazd.

RE - Masz większą wygodę pełnienia służby?

P - Jasne, dzięki lokalizacji mogę spokojnie wyjechać, jak i ułożenia aut i garaży wszystko jest wygodniejsze i łatwiejsze. Jest dużo więcej miejsca.

RE - Zmieniłbyś coś? 

P - Oczywiście, że nie. Sam bym nie wpadł na pomysł zrobienia tak fajnej bazy, doceniam każdego, który się przyczynił do jej powstania.

RE - Chciałbyś coś jeszcze dodać?

P - Tak, nowa baza umila mi bardzo prace ze współpracownikami na służbie. Pozdrawiam cały skład frakcji SAFD.

RE - Dziękuję za wywiad. Miłego dnia.

P - Również dziękuję, wzajemnie.

8eybfgF.png

Autor: @Livia

Grafiki: @Aiishan

Korekta:  @xHamster

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.