Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na CzajKA - oskarżony przez Czapla

Czapla

Rekomendowane odpowiedzi

Nick pracownika: CzajKA
Data zdarzenia: 12.05.2022
Opis zdarzenia: Dzisiaj o godzinie 10:56 odstawiłem swój pojazd (Fortune 240 SX) na parking przed Fire Station ze zgaszonym silnikiem, zaciągniętym ręcznym, oraz ze zgaszonymi światłami, tak jak jest zaznaczone w regulaminie zewnętrznym frakcji San Andreas Fire Departament. O godzinie mniej więcej 20 wszedłem na serwer i zauważyłem, że mój samochód jest na parkingu policyjnym. Na 1 screanie jest widoczne jak stoją 3 auta obok siebie ze zgaszonym silnikiem, zaciągniętym ręcznym, oraz ze zgaszonymi światłami, natomiast na 2 screanie jest widoczne jak pojazd jest w parkingu policyjnym. Na 3 dowodzie jest potwierdzenie mojej ostatniej jazdy o 10:56, liczę na zwrot pieniędzy ze strony CzajKA (1000$).
Dowody: 

unknown.png

unknown.png

image.png

Witam, Inspektor CzajKA z SA Road Assistance!

Więc tak, przechodząc do sedna sprawy będąc na służbie z @Toya dostałem wezwanie "112" od gracza @UncleWlad o treści "Pojazd łamie regulamin SAFD" gdy przybyłem na miejsce zapytałem się o co chodzi, gracz UncleWlad pokazał mi pojazd, który łamie regulamin SAFD, czerwoną Fortune SX, która miała włączony silnik zapytałem się więc za ile $ oraz z jakim powodem mam wpisać to autko na parking policyjny. Gracz na początku sam dokładnie nie wiedział za ile taki pojazd dać na parking policyjny na szczęście na serwerze były inne osoby z SAFD, które są już troszkę w tej frakcji i bardziej się znają więc napisałem do UncleWlad napisz do gracza @microb on na pewno będzie wiedział za ile taki pojazd ma trafić na parking policyjny po, krótkiej chwili microb odpisał daj go za 1000$ zapytałem się czy na pewno? 1000$ microb odpowiedział że tak. Frakcja SARA tak, na przyszłość nie wjeżdża na teren każdej frakcji bez wezwania 112 i też nie wybieramy sobie, które autko nam się podoba tylko te które nam wskaże pracownik danej frakcji zrobiłem swoje nie czuje się winny w tej sytuacji. Inżynier Toya była tam ze mną cały czas myślę że potwierdzi moją wersje. Ode mnie to wszystko, czekam na wypowiedź zarządu. Miłego dnia życzę.

Również, zapraszam do wypowiedzenia się w tej skardze pracowników frakcji SAFD ; @UncleWlad oraz @microb.

Zamieszczam logi z całej tej sytuacji :

(10) CzajKA: Witam, z tej strony Inspektor CzajKA z S.A. Road Assistance *kłania się*
 (10) CzajKA: W czym mogÄ™ pomĂłc? *pyta*
 (139) UncleWlad: witam
(139) UncleWlad: ta czerwona s13
 (139) UncleWlad: na silniku siedzi
 (139) UncleWlad: a nie powinna
 (10) CzajKA: i za ile mam go dać i jaki powód?
 (139) UncleWlad: wydaje mi sie ze za najnizsza
 (10) CzajKA: zapytaj się microba za ile mam go dać on będzie wiedział
 (139) UncleWlad: k
 (139) UncleWlad: 1000
 (139) UncleWlad: pisze

<< [52] microb: no to z 1000k mozna dac
 (10) CzajKA: powod Ĺ‚amanie reg SAFD?

(139) UncleWlad: ta
 (139) UncleWlad: dzk

>> [52] microb: czyli 1k tak?
 << [52] microb: ta

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.