Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Lil.BO.Weep

mientos.

Rekomendowane odpowiedzi

6 minut temu, Lil.Bo.Weep napisał:

Aha , dodam taki screenshot zeby rozwiac wszelkie watpliwosci. Gracz ktory mnie oskarza dokladnie wiedzial co auto posiada , poniewaz dal mi oferte pod licytacja na forum. Smiechu warte , ewidenta proba wyludzenia pieniedzy.image.thumb.png.5caf0e1910fedf6ac4eb43125f8ba12b.png

to nic nie zmienia pytalem co do ft brak napisales to i to i mnie to nie interesuje

Log wyrwany z kontekstu , mam nadzieje ze administracja przeczyta cala konwersacje , przed wydaniem ''wyroku''.

4 minuty temu, Vladimir9213_RU napisał:

to nic nie zmienia pytalem co do ft brak napisales to i to i mnie to nie interesuje

I to zmienia wiele nie zaprzeczyles ze nie wiedziales jaki tuning auto posiada , tylko bazujesz na logu wyrwanym z kontekstu.

16 minut temu, Lil.Bo.Weep napisał:

Log wyrwany z kontekstu , mam nadzieje ze administracja przeczyta cala konwersacje , przed wydaniem ''wyroku''.

I to zmienia wiele nie zaprzeczyles ze nie wiedziales jaki tuning auto posiada , tylko bazujesz na logu wyrwanym z kontekstu.

ale to minelo czasu troche jak ci offerowalem na forum to mogles cos zrobic z tune dlatego pytałem czekam na odpowiedz adm

Przeglądając logi wasze w tej sprawie da się zauważyć rozmowę w której @TheFrost. poinformowałeś @mientos. minutę przed wymianą, iż pojazd nie posiada tylko i wyłącznie powiększonego baku oraz MZN. Nie wspominałeś nic o CB-Radiu, Systemie ABS, Wykrywaczu fotoradarów. Łączna kwota za ten tuning wynosi 19 000$ (19k), posiadasz wystarczająco gotówki, a więc daję ci 24h na przelanie jej na konto Adm.RCON (30077 UID) poprzez bank Los Santos. @mientos. nie sprzedawaj pojazdu do tego czasu, RCON po przelaniu kwoty przez gracza zamontuje brakujący tuning.

2 godziny temu, Tubas napisał:

Ze względu na wymianę wykonaną przez @mientos. związaną z pojazdem (w tym działanie wbrew decyzji członka administracji) zostaje on zbanowany na okres 7 dni. Natomiast @TheFrost. ty w dalszym ciągu masz wpłacić należną kwotę.

Kasę wpłacę dziś po robocie 19 k mnie nie zbawi , ale sam fakt informowania w FT ludzi czy auto posiada cb-radio to jest bez sens totalny imo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.