Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na gracza Pan_Boch

Ka3R

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Ka3R
Nick oskarżonego: Pan_Boch
Powód skargi: niestosowne zachowanie
Data zdarzenia: 2020-11-29 o 17:14
Dowody: 

Opis sytuacji: Czekamy z bratem pod diagnostyka, po czym kolega wyjezdza specialnie wjezdzajac w nasze auto, celowe zachowanie, nie mam pojecia czym bylo spowodowane. Epitet opisujacy felgi byl skierowany do mojego brata, nie kolegow w sultanie, tutaj juz nie chodzi o pieniadze za naprawde tylko o sam fakt czynu, apeluje o zabranie prawa jazdy oskarzonemu.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: https://imgur.com/vbzlqIS

Witam.

Oskarżony gracz za swoje niestosowne zachowanie zostaje ukarany zawieszeniem prawa jazdy na okres 24 godzin.

Również ostrzegam Ciebie, że za cenzurowanie wulgarnego wyrazu w sposób zmienienia jednej litery nie zwalnia Cię z punktu 4. Regulaminu Serwera. Otrzymujesz ode mnie upomnienie słowne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.