Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na gracza Inferno

SpoconeJaja

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Negative
Nick oskarżonego:  Inferno
Powód skargi: Oszukanie przy wymianie
Data zdarzenia: 29.11.2020r.
Dowody: Nie robiłem ss bo nie spodziewalem się takiego obalenia mnie
Opis sytuacji: Więc, wbiłem na serwer o ok. godzinie 14:50. Napisałem na czacie /og, że kupie czystego premiera z salonu doherty(czyli 2.5 benzyna). Inferno napisał do mnie, że mam przyjechać pod urząd sf, aby sprzedać już nie jego premiera, który po 20 min od wymiany okazał się czysty 2.1 diesel. Za premiera zapłaciłem 58k, Inferno szybko wcisnął mi kit, że to jest w benzynie. Straciłem dużo kasy przy tej wymianie.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: Jedynie w logach można sprawdzić, jak się da.

Więc, tak po pierwsze napisałem ze mam na sprzedaż premiera i czy chcesz i nigdzie nie wspomniałem ze jest to 2.5 benzyna. Po drugie nie spytałeś mnie o żadne informacje związane z premierem oprócz tego co ma i ci napisałem ze jest czysty z salonu. Po trzecie nie wcisnełem ci żadnego kitu ze jest w benzynie bo nawet nie spytałeś mnie o to. Po czwarte od razu po kupnie zaczęłeś pisać na ./g ile warty jest premier 2.1 potem ze chcesz go sprzedać na ./og i teraz nagle jak nikt nie chce od ciebie kupić albo zaproponował ci małą kwotę za niego to piszesz że cię oszukałem? Zastanów się nad tym.

4 minuty temu, Inferno napisał:

Więc, tak po pierwsze napisałem ze mam na sprzedaż premiera i czy chcesz i nigdzie nie wspomniałem ze jest to 2.5 benzyna. Po drugie nie spytałeś mnie o żadne informacje związane z premierem oprócz tego co ma i ci napisałem ze jest czysty z salonu. Po trzecie nie wcisnełem ci żadnego kitu ze jest w benzynie bo nawet nie spytałeś mnie o to. Po czwarte od razu po kupnie zaczęłeś pisać na ./g ile warty jest premier 2.1 potem ze chcesz go sprzedać na ./og i teraz nagle jak nikt nie chce od ciebie kupić albo zaproponował ci małą kwotę za niego to piszesz że cię oszukałem? Zastanów się nad tym.

Mordeczko po logach da się sprawdzić czy się pytałem czy nie, napisałeś sam, że kupiłeś go za 55k w salonie i jeszcze coś chciałeś od serduszka.

PW Inferno [UID: 8110] -> Negative [UID: 8827]: no czysty ale no

PW Negative [UID: 8827] -> Inferno [UID: 8110]: 2.5 ?

PW Inferno [UID: 8110] -> Negative [UID: 8827]: czysty

Nigdzie się nie pytałeś czy pojazd jest w benzynie, zapytałeś jedynie czy jest 2.5, jednak gracz nie stwierdził jednoznacznie czy faktycznie pojazd ma silnik 2.5 tylko odpisał czysty.

Zatem wina leży po twojej stronie, mogłeś się dopytać dokładniej. Wszystko co napisał Inferno zgadza się w logach, skargę odrzucam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.