Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z [BOT]Whiteshadow

wojtpower

Rekomendowane odpowiedzi

IEj4M9D.png

naTqDnE.png

Witam, z tej strony  Junior Pressman @wojtpower z Redakcji Prasowej Project News. W dzisiejszym artykule udało się zrobić wywiad z @(BOT)WhiteShadow. Zapraszam do czytania.

905999968_animiertes-gif-von-online-umwandeln-de(1).thumb.gif.e1d164c659a5300df28935d3a204e3ae.gif

Gzqqb1L.png

R: @wojtpower| B: @(BOT)WhiteShadow

R:  Witam z tej strony Junior Pressman wojtpower z Redakcji Prasowej Project News.

B: Witam.

R: Czy chciałbyś udzielić mi wywiadu?

B: Pewnie, że tak żaden problem.

R: Super, na początku opowiedz nam coś o sobie.

B: Więc tak, mam na imię Łukasz, niedługo kończę 18 lat i mieszkam w województwie mazowieckim w mieście, jakim są Siedlce. Moją pasją, jak i zajawką jest motoryzacja- mała i duża dla mnie to frajda. W wolnym czasie grywam sobie w gierki czy też spotykam się ze znajomymi.

R: Od kogo lub skąd się dowiedziałeś o serwerze ProjectRPG?

B: O serwerze dowiedziałem się od kolegów z organizacji na konkurencyjnym serwerze.

R:  Ile posiadasz reputacji oraz przegranych godzin na serwerze?

B: Przez 1800 godzin udało mi się uzyskać 17700 reputacji.

R: Do jakiej frakcji lub biznesu należysz?

B: Jak już można się domyślić po początku rozmowy, należę do frakcji San Andreas Transport Corporation, ma randze Doświadczonego szofera. Do biznesu jeszcze nie należę, ale mam nadzieję dostać się do właśnie Project News.

R:  Ile posiadasz pojazdów?

B: Posiadam aktualnie dwa pojazdy, jakim jest Sultan oraz Flash niemalże FT, jednak za kilka tygodni dołączą kolejne dwa auta do kolekcji. Jednym z nich jest pojazd marki Fortune jednak drugi to mała tajemnica.

R: O jakim marzysz pojeździe do zakupu?

B: Moimi wymarzonymi pojazdami na serwerze są Turismo Competizione oraz Infernus NSX i myślę, że na urodziny sprawie sobie prezent w postaci któregoś z nich.

R:  W jakieś organizacji jesteś?

B: Przynależę do organizacji Administratora WhiteTiger'a o nazwie Network Trouble. Jestem zadowolony z pobytu w tej organizacji ze względu na między innymi świetną atmosferę, jak i pomocny zarząd.

R: Dochodzimy do końca wywiadu, czy chciałbyś kogoś pozdrowić?

B: Oczywiście, że tak chciałbym pozdrowić serdecznie całą organizację Network Trouble, frakcję SATC, jak i członków biznesu Project News.

R: Dziękuje za udzielenie wywiadu. Do widzenia.

B: Również bardzo dziękuję! Życzę miłego dnia. Do widzenia.

XGwBbve.png

Dziękuje za przeczytanie mojego wywiadu. Do zobaczenia w następnym.

8eybfgF.png

Autor: Junior Pressman @wojtpower

Grafika: Senior Graphic Designer @Aiishan

Korekta: Academy Supervisor @xHamster

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.