Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Nowa baza ProjectFM

Livia

Rekomendowane odpowiedzi

FMVvVbz.png

naTqDnE.png

Witajcie, z tej strony Pressman @Livia Redakcji Prasowej Project News.

Dziś przedstawię Wam nową bazę biznesu ProjectFM.

VDgjwdI.png

Baza biznesu znajduję się w Redsands East, obok spawn'u Las Venturas. Posiada nowy wystrój, duże miejsce parkingowe i zapodaje świetną muzykę z audycji. Poniżej przedstawię Wam wygląd bazy.

Tqc4yt4.png

Wchodząc, widzimy recepcję, a obok niej dwójkę ochroniarzy, całe korytarze upiększają plakaty.

MecgD18.png

Idąc dalej mamy bar, a przy nim pracowników, którzy gościom tego miejsca zapewniają rozrywkę w postaci różnych alkoholi.

3kgRlK0.png

Na środku mieści się duża sala do imprez, różnych zabaw. Ostatnio miało tu miejsce wydarzenie z okazji dnia dziecka, odbyło się ono trzydziestego maja, o godzinie dziewiętnastej do godziny dwudziestej drugiej, dla wszystkich uczestników przewidzieli wiele konkursów i atrakcji, oraz mile spędzony czas.

Audycję w tym czasie prowadzili prezenterzy:

Od godziny 19:00 do godziny 20:00 -  @PerapaZHL
Od godziny 20:00 do godziny 21:00 -  @Kulek
Od godziny 21:00 do godziny 22:00 - @MlodyTadziuu

k1AwIr0.png

L9KvMmb.gif

Sf1YGHs.png

o63PiHE.gif

XGwBbve.png

Gzqqb1L.png

P - Prezenter @Kulek | RE-Redaktorka Project News @Livia

REWitam z tej strony Pressman @Livia z Redakcji Prasowej Project News.

P - Witam, z tej strony Prezenter @Kulek z ProjectFM! 

RE - Super, że zgodziłeś się przeprowadzić ze mną wywiad, na początek opowiedz coś o sobie.

P - Siemanko, mam na imię Dawid, mam siedemnaście lat, mieszkam w województwie zachodnio pomorskim oraz uczęszczam do technikum.

RE - Super, jak zaczęła się twoja przygoda z PojectRPG?

P - Kolega mnie namówił, strasznie mnie to wciągnęło, na serwerze gram od listopada 2019 roku.

RE - Ile przez ten czas udało Ci się zdobyć godzin oraz reputacji?

P - Posiadam 1500 godzin oraz 16176 reputacji.

RE - Skąd pomysł dołączenia do biznesu ProjectFM i jak się w nim aktualnie czujesz?

P - Odkąd pamiętam, zawsze podobały mi się audycje na serwerze, ale także chciałem spróbować swoich sił w czymś nowym. Biznes ProjectFM bardzo mi się podoba i czuję się tu świetnie, bardzo miła atmosfera, pomocny i wyrozumiały zarząd.

RE - Dorabiasz jeszcze jakoś, prace dorywcze, frakcja?

P - Nie jestem aktualnie w żadnej frakcji. Pracuje dorywczo, najczęściej są to kosiarki, ale lubię też porobić zadania dzienne np. sweeper'y czy szambo.

RE - Co Cię zachęciło do poprowadzenia audycji w imprezę z okazji dnia dziecka?

P - Chciałem się sprawdzić w roli prowadzącego event, lubię robić audycje, kiedy jest dużo słuchaczy i jest fajna komunikacja pomiędzy nami.

RE - Jesteś zadowolony z zarobków, planujesz dalsza przyszłość z tym biznesem?

P - Zarobki mi odpowiadają, nie narzekam. Planuję zostać na dłużej, bo jest dobrze.

RE - Jakie wrażenia na nową bazę biznesu?

P - Nowa baza jest o niebo lepsza niż poprzednia. Widać mapperzy się bardzo postarali, podoba mi się to, że jest część dla graczy, oraz osobna część dla prezenterów. Aktualna baza pozwala na robienie fajnych i ciekawych eventów na jej terenie, ostatni event z okazji dnia dziecka jest idealnym tego przykładem.

RE - Jak z pojazdami biznesu?

P - Jest dużo różnych fajnych i ciekawych pojazdów biznesowych, lecz sam osobiście z nich nie korzystam, ponieważ wole swoje prywatne.

RE - Dziękuję Ci bardzo, chcesz kogoś pozdrowić?

P - Pozdrawiam cały biznes ProjectFM, organizacje The West Side i redaktorkę Livie.

RE - Dzięki za wywiad, miłego dnia.

P - Również dziękuje, wzajemnie.

Z3wcLvM.gif

8eybfgF.png

Autor: @Livia

Grafiki: @Aiishan

Korekta: @xHamster

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.