Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana skarga na gracza Pandzioloszek

Libanowski

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 38447
Login:Libanowski
Nick oskarżonego: @Pandzioloszek
Powód skargi:brak spłaty pożyczki 
Data zdarzenia: 07.05.2022
Dowody: 

Spoiler

image.thumb.png.fecdfa3229f2c88dd8f737a90ce8a249.pngimage.thumb.png.feff2c675ae96f0797787ea9b6663fc6.png

Opis sytuacji: Więc dnia 7 maja pożyczyłem graczowi @Pandzioloszek20k które miał mi oddać w ciągu 2 tygodni. Gracz potrzebował trochę więcej  czasu więc przedłużyłem mu czas do końca miesiąca( nie mam ss z tej rozmowy prowadzona w grze była). Lecz gracz ten dostał bana na 3 miesiące i nie ma mi jak oddać tego hajsu
Dowód na poinformowanie gracza o skardze:

Spoiler

image.png.3d03011919cd2b3305198424ddd57645.png

Tj. napisałem Ci na discordzie - Otrzymałem permanentnego bana. Po wysłaniu apelacji dostałem werdykt, abym apelował ponownie za 3 miesiące. Pieniądze oddam po UB, a teraz jedynie co to mogę liczyć na skrócenie kary, bo też jest nie do końca sprawiedliwa, bo taki Badejowski rozpowszechnił prawie całą administrację i ma taki sam werdykt. Pozdro!

W takim razie na gracza zostaje nałożony dodatkowy ban za brak spłaty pożyczki. Jeśli zostanie mu ściągnięta obecna kara to będzie on musiał apelować od bana za brak spłaty pożyczki. Wtedy zostanie ustalona dokładna data spłaty.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.