Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na wydechuwa(szef)

Sadam

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 52350
Login: Sadam

Nick oskarżonego: wydechuwa(szef)

Powód skargi: Nie dotrzymanie słowa oraz CBK 
Data zdarzenia: 30.05.2022 około 21:00
Dowodyhttps://imgur.com/a/KUpXYAf

Opis sytuacji: Sprzedaż pojazdu z dopłata w późniejszym czasie, pisaliśmy umowę która jest widoczna na SS okres 3 dni lecz gracz napisał ze wyśle mi do 21:30  wtedy się definitywnie zgodziłem ,gracz się mnie pyta czy to ma ecu i turbo ,już po zakupie ja odpisałem że nie posiada to co wymieniałem czyli ogranicznik,lpg,wkr radarów a on do mnie że pisałem ze ma ecu i turbo jakieś :d 

co nie miało zdarzenia wtedy napisałem ze ma 2 minuty do końca czasu by oddać 9k to mnie obraził po tym jak odpisałem mu że nie jest możliwy zwrot pojazdu gracz mnie zwyzywał...

i odparł że nie odda mi pieniędzy 

Dowód na poinformowanie gracza o skardze:https://imgur.com/a/iFrscH5

Pomijając fakt że twoim obowiązkiem jest się doinformować co kupujesz tak jak to mi napisała administracja ja zamiast pb kupiłem ropniaka i nie mogłem zwrócić, tylko w twoim przypadku pojazd był wystawiony na giełdzie po drugie wiedziałeś co kupujesz

NIE ZGADZAM SIE NA tak nie nie poważną ofertę w takim przypadku proszę o zwrot pieniędzy  ja wiem że je posiadasz ostatnio nie raz cię widziałem na giełdzie

czyżbyś szukał nowego autka?

ja nadal się chce dogadać masz czas do momentu aż się nie wypowie administracja 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.