Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na gracza PanDzidzius

ekso

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Exovariusz
Nick oskarżonego: PanDzidzius
Powód skargi: Pomówienia, oskarżenia bez dowodów, oczernianie i ubliżanie.
Data zdarzenia: 26.11.2020 - teraz (29.11.2020)
Dowody: zrzuty ekranu + 
https://www.twitch.tv/videos/819628492

https://www.twitch.tv/videos/816388541

dołączam jeszcze 4 godziny streamów w słabej jakości (widać czat co najważniejsze)
Opis sytuacji: Zacząłem grać na ProjectRPG 26.11, od razu odpalając stream, od tamtego dnia grę u Was uprzykrza mi jedna osoba, ta na którą pisana jest skarga. PanDzidzius, to również osoba wujek_xb która udzielała się na lajwach. Nie bolało mnie to, że ta osoba mi ubliża, do momentu aż dziś postanowił wystosować w moją stronę pomówienia według których miałem ubliżać jakiemuś graczowi/streamerowi o nicku Ganter, nie podając żadnych dowodów w postaciu logów/ss/shotów. Po chwili postanowił do Gantera dodać jeszcze gracza o nicku Turbo, bądź nicku zbliżonym.  Jeżeli będzie potrzeba więcej dowodów to chętnie przejrzę każdy lajw dokładniej niestety szkoda mi 4 godzin z życia, żeby to jeszcze raz oglądać. 🙂
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: >> [117] PanDzidzius: Informuje, że skarga wysłana zaraz.

dramaalert.PNG

Inkeddramaalert2_LI.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.