Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

problem z teksturami są białe

Stilker

Rekomendowane odpowiedzi

witam mam problem z teksturami są białe i takie jak tekstury budynków SAPD SARA SAFD SATC i spaun w SF nie majom tekstury nie pomaga odinstalowanie i zainstalowanie MTA SA GTA SA albo od nowa resources czyli tekstur ProjectRPG to nie jest wina karty graficznej albo sterowników tylko mojego internetu ponieważ nie ce się do końca pobrać modeli i tekstur i czy może mi ktoś przesłać folder resources z teksturami będę bardzo wdzięczny a tu przykład jak wygląda problem w o znaku ss 

22.png

51 minut temu, Szakal_ napisał:

W takim razie któryś z graczy musi wysłać Ci ten folder, ponieważ administracja nie może tego zrobić

No ale nikt tego się nie zgodzi ehhhh

No ale dobra życie będzie musiał się  kogoś poprosić dziękuję i tak za odpowiedź

4 minuty temu, klinton napisał:

juz wgrywam ci ;] zaraz podeś

proszę 

Dzięki 

4 minuty temu, klinton napisał:

juz wgrywam ci ;] zaraz podeśle

proszę 

2 minuty temu, PatriotaPL napisał:

Moja opcja jest jeszcze taka że warto wejść w ustawienia MTA i ustawić debugowanie tekstur.

Ukryj zawartość

image.png.cb9e4fab43d6c82ee466a6b0b884289f.png

Potem zrestartuj gre i zobatrz czy problem ponownie występuje.

Oki dzięki też 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.