Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na gracza GrubasY

Wrzoch

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 42319

Login: DawSek

Nick oskarżonego: GrubasY

Powód skargi: Nie spłata pożyczki na 20k, a do oddania 24k

Data zdarzenia: 18.05.2022

Dowody: W konsoli napisane

Obraz

Opis sytuacji: Gracz GrubasY napisał na chacie /g, że chciałby pożyczyć pieniądze więc napisałem do niego na /pm i spytałem się ile on odpowiedział że 20k więc się zgodziłem. Ustaliliśmy że ma na spłatę 5 dni bo nie chce mu się grać i musi się uczyć, zgodziłem się ale pierwsza rata w niedzielę nie przyszła mi na konto a w poniedziałek nie było tej ani z niedzieli ani z poniedziałku więc napisałem do GrubasY czemu nie oddaje kredyty a on napisał że nie musi spłacać rat odda wszystko w czwartek. Więc przyszedł czwartek a u mnie na koncie dalej brakuje tych 24k. Napisałem do GrubasY czemu nie oddał a on na to że mu się nie chce grać i ma dużo nauki, i że odda jak będzie miał czyli dał datę 5 czerwca i napisał że to najpóźniej jak napisałem że później nie ma możliwości to napisał że jak mu sięzechce zagrać to uzbiera.

Dowód na poinformowanie gracza o skardze:

obraz.thumb.png.0acc6695e5f052765c8f79e972226ce8.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.