Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Problem z wczytaniem danych z forum

Hub3rciK

Rekomendowane odpowiedzi

Siema, chciałem wsm naprawić u mnie pewne dwa błędy jakimi są 

1. Nie mogę dawać ani dodawać przez ten kod znajomego *polecaj serwer* iż pisze mi iż mam to zrobić na moim głównym koncie a problem jest taki że nie mam drugiego konta bynajmniej miałem kiedyś tam ale to dawno bardzo i nwm co w tej sytuacji.

2. Chodzi tu o to że mam konto polacozne z forum a nie pokazuje się awatar w prawym górym rogu z forum a konto zostało podłączone.

Prosił bym o odpowiedź na te błędy.

13 godzin temu, Nie.Ten.Hubson napisał:

Siema, chciałem wsm naprawić u mnie pewne dwa błędy jakimi są 

1. Nie mogę dawać ani dodawać przez ten kod znajomego *polecaj serwer* iż pisze mi iż mam to zrobić na moim głównym koncie a problem jest taki że nie mam drugiego konta bynajmniej miałem kiedyś tam ale to dawno bardzo i nwm co w tej sytuacji.

2. Chodzi tu o to że mam konto polacozne z forum a nie pokazuje się awatar w prawym górym rogu z forum a konto zostało podłączone.

Prosił bym o odpowiedź na te błędy.

no to jak ,, kiedys  tam ,, miałeś konto no to logiczne że ci działać nie będzie a co do drugiego to rc powinienen pomóc slyszalem też ze o 4 sie resetują zasoby to może nastepnego dnia bedziesz widziec swoje zdjecie

W dniu 24.05.2022 o 08:19, Nie.Ten.Hubson napisał:

Twój serial jest połączony z 2 kontami:
_Hubson_  UID: 45536
Nie.Ten.Hubson  UID: 51543

W dniu 24.05.2022 o 08:19, Nie.Ten.Hubson napisał:

Czasem występują problemy z połączeniem z bazą serwera i awatary nie są załadowane poprawnie. Następnym razem raczej powinno ci wszystko działać.

6 godzin temu, Ukyori napisał:

Twój serial jest połączony z 2 kontami:
_Hubson_  UID: 45536
Nie.Ten.Hubson  UID: 51543

Czasem występują problemy z połączeniem z bazą serwera i awatary nie są załadowane poprawnie. Następnym razem raczej powinno ci wszystko działać.

Rozumiem, jest jakaś możliwość usunięcia tego pierwszego konta czy coś w tym stylu ?

Co do awatarów, awatar od początku gry się nie chce wczytać.

W dniu 25.05.2022 o 15:19, Nie.Ten.Hubson napisał:

Rozumiem, jest jakaś możliwość usunięcia tego pierwszego konta czy coś w tym stylu ?

Co do awatarów, awatar od początku gry się nie chce wczytać.

Nie ma możliwości usunięcia konta, a co do awataru to skoro masz połączone konto z forum powinno się normalnie wczytywać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.