Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Przemo*

Grubinho77

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Ca$perr_77
Nick oskarżonego: Grubinho77
Powód skargi: Usilne próby pozbycia się mnie z serwera
Data zdarzenia: Rozległy czas
Dowody: Ban
Opis sytuacji: Od dłuższego czasu administrator wykazuje zachowanie majace na celu zbanowanie mnie na stałe 

Na samym poczatku mimo próśb oskarżyciela Przemo* nie chcial mnie odbanowac mimo że dogadalem sie z oskarżycielem i trzeba było mu truć aby się zgodził 

Później gracz kazał mi zmieniać nick bo rbył zbyt podobny do innego gracza i jak odmówilem to mnie zbanował mimo że nick był wolny i nie posiadal ani krpki ani nic takiego samego jak inny gracz

Po napisaniu apelacji mialem 24h na zmiane lecz fatalnie sie wtedy czulem i nie bylem w stanie wejsc do gry dlatego po kilku dniach napisalem ponownie z prosba o ostatnia szanse i ze od razu wejde i to zrobie mimo to gracz odziwo nie odpisal i tylko odrzucil bez wytlumaczenia apelacje 

Lecz tego samego dnia gdy Zebra dala mi unbana za inna sytuacje od razu po wejsciu na serwer tepal sie do mnie i wypisywal ze mam zmieniac nick wiec juz to zrobilem aby nie uprzykszal mi rozgrywki 

Jednak ze jakies 20 minut pozniej dostalem od tego samego admina bana za rzekome rozpowszechnianie danych co jest bzdura bo jedynie napisalem na chacie miejscowosc ktora ma 40tys mieszkancow i nigdzie nie napisalem ze ktos tam mieszka i nigdzie nie napisalem niczyjego nazwiska

Bylem zdeterminowany do odrobienia dlugo z RCON ale najwidoczniej ktos sie uwzial i za wszelka cene szuka powodu aby usunac mnie z gry 

Mam nadzieje ze ktos obiektywnie rozpatrzy to i pozwoli mi splacic dlug i spokojnie prowadzic rozgrywke 

Chcialbym tylko dodac ze mam ss gdzie gracz w przesmiewczy sposob pisze ze juz sobie nie pogram i pisze obelgi umniejszajac mi 

Podsumowując... 
Pierwszego bana jakiego ode mnie dostałeś był w związku z tą skargą: 

Następnie zostałeś odbanowany na warunku, nie wypełniłeś go, więc kara powróciła. Link do apelacji: 

Kolejna apelacji została PONOWNIE przeze mnie przyjęta, tym razem oddałeś pieniądze i o tobie zapomniałem. Link do apelacji: 

Około 2 tygodnie później znowu się uaktywniłeś i podszyłeś się pod gracza, zmieniając nick. Byłeś upominany przeze mnie na czacie lokalnym jak i przez jednego z supporterów poprzez warna. Wtedy dostałeś też czas na zmianę 24h. Nie zrobiłeś tego. Link do apelacji:  

Po tygodniu napisałeś kolejną apelację, którą Ci odrzuciłem, nie miałem zamiaru kolejny raz bawić się z Tobą i Twoim infantylnym zachowaniem. Link do apelacji: 

W międzyczasie napisałeś apelację od bana nadanego przez Mirka, Zebra zdjęła mojego bana na poczet twojej apelacji. Kiedy się o tym dowiedziałem wszedłem na serwer i zmotywowałem Twoją osobę żeby zmieniła w końcu nick. Udało się, więc nie miałem podstaw już nic więcej wymagać. Później dostałem informację, że udostępniasz dane osobowe i miejsce zamieszkania jednego z członków administracji, dodatkowo obrażasz serwer. Sprawdziłem logi i dodatkowo zapytałem samego "poszkodowanego" o to, czy faktycznie są to jego dane osobowe, potwierdził to, więc zostałeś zbanowany ponownie.

Podsumowując, nie jestem niczemu winny. Jeśli nie potrafisz dostrzec swojej winy w zachowaniu, to już nie mój problem. Ja tylko wypełniam obowiązki. W większości twoich pierwszych apelacji jest dowód na olewające podejście do sprawy. Nie mam nic już więcej do dodania. Czekam na werdykt administracji RCON. Kolejna moja wypowiedź będzie tylko na prośbę administracji RCON. 

Ehh wiadomo że się nie przyznasz bo to logiczne ale tak...

Z twojej odpowiedzi wnioskuję tyle że wykazujesz duży brak sympatii w moja stronę czego nie ukrywałeś niejednokrotnie mówiąc jaki to odklejony nie jestem i gadanie typy że o mnie zapomniałeś nie daje mi jakoś co do tego pewności bo ciągle przejmujesz moje sprawy i każdy ostatni ban jest od ciebie i dziwnym sposobem ten obecny niesłuszny również 

Piszesz że podałem dane gracza a jeśli jesteś tego tak pewny to mi pokaż te ss i razem ocenimy z perspektywy osoby trzeciej czy ktoś mógł coś wywnioskować po tym jak napisałem "przejadę się do tego Sochaczewa" nie ma tu żadnego podawania danych tym bardziej że nie pisałem tego do nikogo obok tylko będąc na środku pola z kosiarką X D 

Jeśli tak dociekliwe ci zależy na moim banie to pozwól to chociaż rozpatrzeć komuś kto nie wykazuje takiej nienawiści przez internet 

Napisałem ci po ludzku że źle się czułem i nie mogłem wejść w grę dlatego żeby cię nie męczyć poprosiłem o ostatnia sznase anty stwierdziłeś że moje zachowanie jest infantylne i odrzuciłeś taka głupotę co tylko potwierdza to jak bardzo nie chcesz abym kontynuował tu rozgrywkę 

Przy każdej możliwej apelacji trzeba było ci truć i powtarzać i nawet jak oskarżyciel odpisał żebyś już dał unbana to nie chciałeś 

Ciągle szukasz powodu żeby dać mi bana a teraz zależało mi na grze bo do 30 maja muszę oddać 80k ale no ciężko w ten sposób funkcjonować dostając bana za nic 

Idealny przykład osoby która nad używa władzy i nie chce dać komuś grać bo źle się czuł to już skreślony 

Proszę jeśli jest to możliwe o to aby moja apelację przejął ktoś inny kto obiektywnie na to spojrzy i liczę na odbanowanie bo jeśli dla ciebie napisanie nazwy miasta które ma 40k mieszkańców randomow na chacie na środku pola od kosiarek jest podawaniem danych to zaprośmy tu kogokolwiek kto z tej informacji znajdzie cokolwiek xD 

Żenujące 

Jeszcze na koniec dodam że nie chce żadnych dla ciebie konsekwencji ani nic nie chodzi o to tylko błagam niech on się już ode mnie odczepi i nie przyjmuje skarg ani nic na mnie i wszyscy będą myślę szczęśliwi 

Liczę na szybką reakcję bo nie mam dużo czasu na spłatę długu 

Dziękuję 

Po głębszym przemyśleniu i opadnięciu emocji chciałbym wycofać skargę gdyż faktycznie mogło mnie nieco ponieść i dlatego podjąłem takie działanie z frustracji 

Myślę że nie ma co kroczyć z graczami drogą wojenną i zawsze lepiej móc się w jakikolwiek sposób dogadać dlatego mam nadzieję że nasze relacje ulegną zmianie i wtedy wyjdzie to na dobre każdemu 

Przepraszam Przemo za podjęcie zbędnych kroków dobry z ciebie człowiek i tuner ❤️

Po przeanalizowaniu sprawy stwierdzam, iż Administrator postąpił według procedur jako administracja serwera. Członek administracji nie ma obowiązku zdejmować kary jeśli zachowanie w jego ocenie nie uległo poprawie lub nie ulegnie po otrzymaniu dostatecznej ilości kar.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.