Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Toya

Patryk4719

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Patryk4719
Nick oskarżonego: Toya.
Powód skargi: Nałożenie skargi za śmieszne wyzwisko na chacie org
Data zdarzenia: 27.11.2020
Dowody: brak
Opis sytuacji: Z góry chciałbym napisać, że bardzo dobrze wiem o zakazie pisania skarg za nadaną karę. Z jakiej racji dostałem mute za to, że coś napisałem na chacie wewnętrznym organizacji do którego nie powinien mieć dostępu support/moderator. Myślę, że wyzwisko nie było takie mocne aby dostać mute aż na 8 godzin szczególnie, że to moja pierwsza kara tego typu w przeciągu 255 godzin. Volenir mi napisał, że ktoś by musiał dać reporta aby za coś takiego dostać mute. Czy można byłoby wiedzieć kto mi dał takiego okrutnego reporta za tak okrutne wyzwisko które skierowałem do naszej ukochanej supporterki. Z góry chciałbym przeprosić za mój okropny czyn który popełniłem. Tutaj zamieszczam moje wyzwisko aby administracja RCON nie musiała szukać ,,[2020-11-27 22:21:24] [Output] : O> Patryk4719: ta toya jest jakas rozjebana"

Witam, 

dostałeś mute, bo dostałam zgłoszenie w raporcie od gracza z waszej organizacji. Po chwili postanowiłam sprawdzić o czym Wy tam piszecie i dlaczego akurat o mnie. 

Oprócz tego padł tam też inny tekst w moją stronę więc nadałam Ci karę. Następnie zobaczyłam, że w wiadomości prywatnej dostałam informację od członka waszej organizacji, że znów kolejna osoba pisze na mój temat na waszym organizacyjnym czacie. 

Przyszło mi do głowy, że zapytam RCONów co z Wami robić i czy karać, dostałam odpowiedź żeby lepiej olać (coś w tym stylu). 

Może i nie powinnam nadawać kary, ale skoro gracze takie obrażanie administracji mi zgłosili to postanowiłam ukarać. Jeśli to było nie zgodne z regulaminem i nie powinnam interweniować w czat obcej organizacji to z góry przepraszam. Czasu niestety nie cofnę i wiem, że powinnam od razu RCONów zapytać o to czy karać czy nie. 

Czekam na decyzję Administracji RCON. 

7 minut temu, Toya napisał:

Oprócz tego padł tam też inny tekst w moją stronę więc nadałam Ci karę.

Można wiedzieć co jeszcze napisałem złego na twój temat?

dostałeś mute, bo dostałam zgłoszenie w raporcie od gracza z waszej organizacji.

Czy można by było wiedzieć kto napisał reporta z naszej organizacji? Byśmy nie chcieli mieć takiej osoby u nas

13 minut temu, Toya napisał:

Po chwili postanowiłam sprawdzić o czym Wy tam piszecie i dlaczego akurat o mnie. 

zaczęliśmy o tobie pisać, ponieważ dałaś karę dla osoby z naszej organizacji i tak się potoczył temat

15 minut temu, Toya napisał:

Czasu niestety nie cofnę i wiem, że powinnam od razu RCONów zapytać o to czy karać czy nie. 

Chciałbym przeprosić w imieniu całej organizacji za to co pisaliśmy na chacie organizacji. My niestety również nie cofniemy czasu

Ja się wypowiedziałam jak sytuacja wyglądała i nie mam nic więcej do dodania, a osoba, która mnie poinformowała o tym całym "temacie o mnie" nie wydam póki nie poprosi o to Administrator RCON. 

Przypominam punkt z regulaminu: 

§ 7
Zakazuje się pisania skarg, których powodem jest otrzymanie kary. 

Tyle z mojej strony na ten temat, życzę dobrej nocy. 

a osoba, która mnie poinformowała o tym całym "temacie o mnie" nie wydam póki nie poprosi o to Administrator RCON. 

Już mamy tą osobę, bez problemu została znaleziona i już nie należy do naszej organizacji

Przypominam punkt z regulaminu: 

§ 7
Zakazuje się pisania skarg, których powodem jest otrzymanie kary. 

Ja również chciałbym przypomnieć:

1 godzinę temu, Patryk4719 napisał:

Opis sytuacji: Z góry chciałbym napisać, że bardzo dobrze wiem o zakazie pisania skarg za nadaną karę.

Tyle z mojej strony na ten temat, życzę dobrej nocy. 

Również życzę dobrej oraz spokojnej nocy. Miłych snów.

@Mark-Mallboro Pozdro wariaciku

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.