Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na BollmeN

strusmeksykanski

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Fallenn
Nick oskarżonego: @BollmeN
Powód skargi: Niekompetencja, nadawanie kary złej osobie.
Data zdarzenia: 17.05.22
Dowody: Gracz krul_Irek63 został wyciszony na 3 dni przez BollmeN, powód: Prowokacje, BK na /g ⓘ Zostałeś wyciszony na 3 dni przez BollmeN z powodem: Prowokacje, BK na /g
Opis sytuacji: Była lekka sprzeczka na czacie /g, w której chwile uczestniczyłem gdzie później nadano mi warna, po którym się już się uspokoiłem, nie rozumiem za co zostałem ukarany chciałbym żeby zostały mi przytoczone słowa za które dostałem MUTE. 

Witam, z racji takiej iż macie praktycznie takie same nicki z kolegami w których są pozmieniane I na L, doszło do pomyłki i powinieneś dostać karę za samą prowokację po warnie, bez BK. Bardzo przepraszam, karę skróciłem i poprawiłem powód kary.

5 minut temu, BollmeN napisał:

Witam, z racji takiej iż macie praktycznie takie same nicki z kolegami w których są pozmieniane I na L, doszło do pomyłki i powinieneś dostać karę za samą prowokację po warnie, bez BK. Bardzo przepraszam, karę skróciłem i poprawiłem powód kary.

Czy ty nie rozumiesz czegoś? przytocz mi to za co zostałem ukarany w żaden sposób nikogo nie prowokowałem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.