Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na drifting

bover.

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 134
Login: bover
Nick oskarżonego: drifting
Powód skargi: Brak spłaty określonej kwoty pożyczki (prawdopodobnie również zmienił nick) 
Data zdarzenia: Pożyczka wysłana 2022-05-05, Planowana data spłaty kredytu tydzień później 2022-05-12
Dowody: https://i.imgur.com/8fHB05n.png
Opis sytuacji:  Dnia 5 maja gracz o nicku drfting zgłosił się do mnie o pożyczkę na kwote jak dobrze pamiętam 15k, niestety nie miałem takiej kwoty więc napisałem mu, że maksymalnie moge mu dać 6k. Zgodził się na termin spłaty tydzień później kwoty oprocentowanej 17.5% (7050$), jak widać po skardze - termin nie został dotrzymany a z graczem brak kontaktu, nie widziałem go na serwerze, nikt nie ma do niego kontaktu a nick prawdopodobnie zmienił.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: Brak możliwości z powodu zmiany przez owego gracza nicku, brak discorda oraz brak konta na forum.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.