Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Krychu

cyprian

Rekomendowane odpowiedzi

Login: cyprian
Nick oskarżonego: Krychu
Powód skargi: Nie dał osobie prawka po tym jak on mnie tez staranował i to jeszcze specjalnie.
Data zdarzenia: 17;25 2020.11.27
Dowody :https://streamable.com/fcgfdv
Opis sytuacji: Dostałem kare słuszną po przypadkowym staranowaniu jednego typa, lecz nie o to mi chodzi. Dostałem prawko za taran, lecz inny gościu za to samo nie dostał. Próbowałem to wyjaśnić z nim na /pm ale się nie udało, bo pisał mi, iż ten gościu postąpił słusznie, że mnie też staranował, bo niby ja zrobiłem to pierwszy. Liczę na karę na administratora, ponieważ nie wie co to sprawiedliwość.

PS. Nie chodzi o nadaną karę.

Wszystko tobie wytłumaczyłem i opisałem dokładnie dlaczego ty dostałeś karę o on nie, Na nagraniu widać jak on jedzie a pod koniec widać jak ty nie dość że perfidnie skracasz, to jeszcze próbujesz mi wmówić, że te lekkie ścięcie zakrętu w przypadku osoby, która wysłała na ciebie reporta to skracanie? Gdyby tak by było to większość serwera by miała za to karę. Nawet w prawdziwym życiu, trzeba delikatnie czasami ściąć zakręt by odpowiednio skręcić. Dodatkowo dodam że:
§ 7 Zakazuje się pisania skarg, których powodem jest otrzymanie kary.

To tyle z mojej strony, czekam na decyzję Administracji RCON.

5 minut temu, Krychu napisał:

Wszystko tobie wytłumaczyłem i opisałem dokładnie dlaczego ty dostałeś karę o on nie, Na nagraniu widać jak on jedzie a pod koniec widać jak ty nie dość że perfidnie skracasz, to jeszcze próbujesz mi wmówić, że te lekkie ścięcie zakrętu w przypadku osoby, która wysłała na ciebie reporta to skracanie? Gdyby tak by było to większość serwera by miała za to karę. Nawet w prawdziwym życiu, trzeba delikatnie czasami ściąć zakręt by odpowiednio skręcić. Dodatkowo dodam że:
§ 3 W skardze mogą wypowiadać się jedynie: oskarżający; osoba oskarżona oraz administracja RCON.

To tyle z mojej strony, czekam na decyzję Administracji RCON.

Ale nie chodzi nie już o zakręt, lecz o tarana jego pod koniec filmiku.

Supporter nie ma obowiązku karać gracza za złamanie w tym wypadku KRD. Gdyby był taki obowiązek około 60% graczy nie miałoby prawa jazdy. Przed nadaniem kary Supporter może użyć ostrzeżenia komendą lub słownie na /pm. Tym bardziej biorąc pod uwagę sytuacje przedstawioną na materiale wideo - taranujący gracz zdecydowanie nie zrobił tego specjalnie.

Skargę odrzucam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.