Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na KoDzo

Huberto.cj

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Huberto
Nick oskarżonego: KoDzo
Powód skargi: Bezpodstawny 'Warn'
Data zdarzenia: 14.05.2022 Około 10;30
Dowody: https://imgur.com/a/zLw8nC2
Opis sytuacji: Hej, to tak napisałem do @Edro "Ile ma tych swoich chromosonów" - Napisałem tak ponieważ kolega nie umie napisać "Chromosomy" - Kolega napisał że ucieka z serwera i wyszedł - Ja pare minut po tym dostałem warna o treści jak na SS - KoDzo nawet nie umiał odpisać za co dostałem warna - I na dodatek swoimi "Gadkami" Próbował mnie sprowokować. 

- [2022-05-14 10:39:14] [Output] : G> KoDzo: skad to zdziwenie

- [2022-05-14 10:39:21] [Output] : G> KoDzo: moze nie winny tera jestes
- [2022-05-14 10:39:24] [Output] : G> Huberto: Gdzie sprowokowałem kogoś

-[2022-05-14 10:39:40] [Output] : G> Huberto: No odpowiedz, gdzie kogoś sprowokowałem

I tutaj kolega nie umiał odpisać za co dostałem warna.

18 minut temu, Edro napisał:

Nie kłam bo nie uciekłem z serwera tylko mi internet wywaliło i odrazu uciekam a po chwili wróciłem a poza tym ciągle pisałeś że chromoson bo popełniłem błąd w ortografii a napisałem że "ch*j ci do tego co pisze i ile mam lat robie co chce nie zabronisz mi" czy jakoś tak tylko zamiast * napisałem "o" i dostałem Ostrzeżenie że chyba "Grzeczniej" albo "Kulturalnej". Sprawę mogę wyjaśnić na vc bo mi jest łatwiej.

- - - > https://imgur.com/a/opoLTif 

Interesujące te twoje wypociny.

Witaj.
Warn był według mnie słuszny. Pojawił się report na Ciebie o prowokacje na /g. Oczywiście sprawdziłem twoje logi i znalazłem takie wpisy:

2022-05-14 10:35:45 Huberto Edro jak tam twoje "chromosony"
2022-05-14 10:36:36 Huberto Edro to ile masz chromosomów?

Prowokowałeś Edro gdy prowadziliście rozmowę na czacie globalnym. Według mojej oceny można podpiąć to pod prowokacje, ale zadecyduje o tym ARCON.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.