Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Shadov

Kox*

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Kox*
Nick oskarżonego:  Shadov 
Powód skargi:  Notorycznie mnie specuje, i wymyśla ze skracam już dostałem 2 taką karę od tego samego suportera i to w ciągu tygodnia. Mam z Shadovem spine w organizacji której byłem ale to nie znaczy że ma mnie cały czas specować. 
Data zdarzenia: 27.11.2020 około 15h. 
Dowody:  http://imgur.com/gallery/ow8rdeB  ss wrzucałem z tel bo Odrazu wyszedłem z gry
Opis sytuacji:  Jechałem sobie z ls na sf dojechałem do mecha i nagle dostałem zakaz prowadzenia pojazdów powód Ciągle skracanie tydzień temu dostałem jazda pod prąd  od tego samego karajacego gdzie nie jechałem pod prąd. Tak jak wspomniałem wyżej mam spine z graczem Shadov. Wszystkie kary które dostaję są właśnie od tego gracz to chyba coś nie gra. 

Proszę o wypowiedź @Shadov

Na początek zacznę od tego abyś zapoznał się z regulaminem odnośnie skarg na administrację serwera. 

Tutaj masz punkt z regulaminu;

§ 7
Zakazuje się pisania skarg, których powodem jest otrzymanie kary.

Na tej istotnej wiadomości powinniśmy już zakończyć konwersację, ale odpowiem tobie.

Nie, nie robię tego specjalnie, karam Cię tak samo jak innych.

Dzisiejsza sytuacja, skróciłeś obok mnie zacząłem Cię specować. Zauważyłem notoryczne skracanie więc zostałeś ukarany bodajże na 3h.

Pozdrawiam, Shadov.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.